evo jos jedne kupljene sitnice.
naravno original BMW part sa pripadajucom "koznom" torbom.

evo jos jedne kupljene sitnice.
naravno original BMW part sa pripadajucom "koznom" torbom.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wer später bremst bleibt länger schnell!
"The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental."

"Ja ti imam BC i tempomat sa intalacijam ako ti to jos uvijek treba. "
da zanima me, slobodno posalji SVE detalje i ponude na PM.
Last edited by purger75; 18-03-2010 at 14:29.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
"The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental."

zadnji branik ima
km sat isto ima
za cijene ti javim ovih dana kolko i sta
naravno popraceno sa slikama sve
taman sam jucer htio napisat ako ima kakvih pomaka nisi nista dugo pisao,kad evo danas![]()
Imam ti ja zadnji branik od FL, tamnoplave metalik boje sa lajsnama. Na PM!

To Kume ,morat ćeš malo doraditi topic he he,![]()
ELEKTRIKA I MEHANIKA/DIJAGNOSTIKA LPG

mali update.
popravljeni svi nedostatci na autu:
1. plovak
2. nova vozaceva brava
3. popravljeno cent. zakljucavanje
4. osposobljen el. krov
nakon toga pocupana je cijela unutrasnjost, svi tapicirunzi i podnica je kemijski ociscena.
kozne siceve sam ocistio, ofarbao i napacao tako da izgledaju kao novi i spremni su za ugradnju.
takodjer konzola i svi drugi elementi su ocisceni.
kod Vitrum-a sam dao urediti MT2 volan, nova koza mjenjaca, te mi je takodjer zasio zadnji naslonjac sica koji je pukao na savu.
uz to mi je zaljepio i zaklamao tapicirunge vrata koji su bili odljepljeni na rubovima.
sve pohvale na radu i korektnom odnosu!
novi krov je napravljen, ali je pri samom zavrsnom radu puklo kuciste jednog motora, tak da je auto jos kod majstora dok ne otkloni kvar.
nakon toga ostaje ugradnja maglenki, druga svjetla, alarm i jos neke sitnice.
za sve radove osim tapiciranja krova zahvaljujem kumu clanu forma Števa 071, strucnjaku za mehaniku, elektriku i elektroniku!
hvala Stef!
takodjer puno hvala clanu foruma bmw007power - Vedranu Bajicu kod kojega sam nasao puno raznih dijelova i savjeta. covjek zna!
hvala Vedrane!
auto ce biti slozen kroz par dana, a onda ostaju sitni popravci limarije.
nemam sve slike radova, ali ovo sto imam bit ce uploadano veceras!
e da, jos uvijek trazim zadnju haubu BEZ ikakvih spojlera ili eventualno sa MT2 u dijamant crnoj boji!
098 99 40 258
hvala
pozdrav svima!

He he ,hvala Kume znaš da meni nije problem šerafat,jedva čekam da bude sve gotovo pa da se malo provozamo sa spuštenim krovom.
ELEKTRIKA I MEHANIKA/DIJAGNOSTIKA LPG
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks