zanima me dali je neko radio pa da mi objasni...čuo sam razne priče da se far grije da plastika popusti kako bi se rastavio i tako,ali nisam još vidio da je neko uspio napravit na e30...ringove sam napravio samo trebam smontirat...havala unaprijed
zanima me dali je neko radio pa da mi objasni...čuo sam razne priče da se far grije da plastika popusti kako bi se rastavio i tako,ali nisam još vidio da je neko uspio napravit na e30...ringove sam napravio samo trebam smontirat...havala unaprijed
to su poklade na kocki...
ak te baš veseli... to je opisan DIY zatamnjivanja i stavljanja ringova...
http://www.ak-bmwcroatia.com/forum/s...ighlight=hella
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ovako to na mojoj kocki izgleda
sve skupa nekih 2 -3 sata posla uz ozujsko pivo naravno
far otvoren u pekari nekih 3-4 minuta na nekih 200stupnjeva i lagano sarafcingerom ili nekim nozem otvoriti, ubacis ringove fixiras i sve spojis na poziciju kako treba zatvoris far nazad (ja sam koristio ljepilo za sajbe ) i bok laku nocmeni osobno izgleda extra na kocki
samo savjet ako vec mislis ringove na kocku nemoj sa led diodama stavljati bolje kupi CCFL vide se i po danu a nocu da ti nepricam ovo su led diode kod mene ali imam druge farove sa ccfl koji ce uskoro biti namontirani umjesto ovih
ok,budem onda tako probao...kako si fiksirao ringove i koje si točno ljepilo koristio?
ringovi su sa ebay stigli samo se kliknu u staklo od kocke nikakvo ljepilo nisam koristio
a staklo sam nazad zaljepio ljepilom za sajbe i pod teretom ih ostavio preko noci evo pola godine nit magle ni nista
ok...hvala
ipak odustao od angel eyes jer da bi stavili ringove u stakla morate ih ljepit i kod kratkog svijetla vam onda smeta sjenilo(smajlić) pa ga morate maknut van kako bi uopće mogli staklo ponovno zaljepit za sami far,a mislim da onda bez tog smajlića far gubi svoj pravi izgled...radi se o ringovima koje sami radite od onih šipki od venecijanera...tako da sam ipak samo zatamnio farove...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks