Evo neznam dal ovo stavim tu il u thread dosadno mi je, al eto nek se nađe.
Uglavnom uzeti mat pleksiglas i ožeži. Ja sam koristio virovali ili ne plastičnu podlogu (dasku) za rezat meso:bangin, al na kraju super ispalo.
Pa da krenemo:
1. skinuti staklo sa žmigavaca i po njemu na pleksiglasu iscrtati oblik
2. uzeti pilu za željezi i lagano po crtama pilati. Ubodna pila i fleksarica se ne preporučuju jer krabe plastiku
3. nakon rezanja malo rubove proći brusnim papirom čisto da ne budu oštri zbog rezanja i nakon toga malo zaoblit krajeve
4. Nakon rezanja i obrade brusnim papirom to bi trebalo izgledati ovako
5. uzeti original stakolo žmigavca, zabilježiti rupe za šarafe i probušiti
6. Budući da je original staklo malo drugačije izvedeno od ovoga, potrebno je odstraniti sve pipke (izbočine, neravnine) tako da se dobije ravna podloga
7. e sad budući da je keder/dihtung u utoru i nebi imao nikakvu funkciju ja sam uzeo ovaj pištolj za plastiku i napunio utore i u to "utopio" keder/dihtung tako da viri vani mimo plastike žmigavca (1mm i više) tako da kad legne pleksiglas da se sve lipo zadihta. U koliko netko ima 2 oem dihtunga bilo bi još bolje staviti po 2 na svaki žmigavac i onda nema nikakvog ljepljenja. Stavi se jedan na drugi i nema šanse da će uć voda, vlaga, prašina i sl.
8. Gotovi proizvod
Znam da će netko reć pa jednostavnije je kupit prozirne i rješena stvar, al ja sam se zabavio 2-3 sata, ubio dosadu i na kraju sam zadovoljan sa ishodom.

Reply With Quote

Bookmarks