imao sam nesto slicno na svojoj kocki,kristalno ciste i jedno vrijeme hrom look
svaka cast na DIY-u
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ja sam dobio bolju ideju koju ću realizirati... frend ima staru mazdu neku koja će ić na cios pa će mi skinuti stražnja svjetla da za te žmige mogu iskoristiti onaj dio za rikverc svijetlo koje ta mazda ima preko cijelog stražnjeg fara...
edit: svaka pohvala za tvoj rad i sa svojim postom nisam htio reći da tvoja ideja nevalja, naprotiv odlična je
Last edited by PlantakE30; 27-01-2010 at 17:25.
Lijepo si to to napravio koliko se da u kućnoj radinosti,pogotovo za privremeno rješenje dok ti recimo ne dođe nova plastika.Ali složio bi se sa VinkoST,meni je ovo jedan od koraka koji od auta naprave govno,ako se ostavi za stalno.

Ja sam napravio nesto slicno, otisao sam kod staklara, odabrao sam sivo staklo, i oni mi lijepo izrezali i ubusili rupe.. 50kn kostalo i ja zadovoljan, sa gumicama sam istu stvar napravio samo sto sam ja silikona stavio ispod gumice. Eto sad ne moram svoj DIY stavljat.
![]()

jesi siguran da je pametno staklo staviti?...pukne ti neki kamencic malo jace..i nema vise stakla?...

Ne vozim se ja po takvim cestama di lete kamencici![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks