jučer sam zdrobio maglenke od e 36 i idem radit prozirne, stavim slike kad budem gotov :-)
jučer sam zdrobio maglenke od e 36 i idem radit prozirne, stavim slike kad budem gotov :-)
dobra ideja....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ma nije to suki, pofarbam cijeli prednji kraj i sve gotov i sve lijepo ide..znaš kak je u tom poslu montiraš neke, ili oguliš boju s nečim ili neke pukne, sve ide super i da ne bi bilo sve tako lijepo...na braniku puknut nosač za maglenku i maglenku stavim na branik i padne mi na pod. (slažem branik bez onih nosača jer ih nemam) ma koma...i sad mi je ovo jedina solucija da napravim.... :-)
žmigavci napravljeni.. :-) stavljen pleksi i izgleda još bolje od onih standarnih maglenki na kojoj su sva stakla u komi hehehe...i stavio sam par slojeva onog spreja za potamljivanje lampi da mi se ne vidi ljepilo za stakla. ispalo je hebeno. slike u mojoj temi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks