Tražim crijeva (gumeno-metalno) za 530 d E39 (na slici broj 2) i za 316i M E30 (na drugoj slici broj 6 i 7). Na PM molim!
Tražim crijeva (gumeno-metalno) za 530 d E39 (na slici broj 2) i za 316i M E30 (na drugoj slici broj 6 i 7). Na PM molim!

kad saljem PM..blokira mi browser..pa da probam ovdje...
za E39 ne znam..no od kocke pogledaj samo koji ti je promjer crijeva..te odi negdje gdje prodau autodijelove i kupi crijevo istog promjera...

Last edited by Blento; 28-01-2010 at 21:19.
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

za E39 ne znam..no govorim samo za E30..nemam servo pumpu u autu..no vidio sam to cudo u djelovima i za E30 bi dao potrosene disk pakne za okladu da moze ici obicno crijevo koje mozes kupiti u trgovini autodijelovima...?
zar se to ne natakna isto kao kod crijev za gorivo?..cini mi se da su pipci isti..
![]()
o hebo ga ja blento... kak misliš da obično crijevo se može prikopčat na letvu ili pumpu?e pa ne može...
zato psotoji metalni dio...
ovo je od e36, al isti quratz...
![]()
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Crijeva na e39 moraju biti od serva orginalna jel su neorginalna deblja,deblju stjenku imaju pa se naedaju dobro savijati pa uvijek negdje struze![]()
Damit Ihr BMW ein BMW bleibt.
Original BMW Teile?na pm
Dijelovi e30 e34 i e36 i e39 na pm ili 098/9700 038
DROBI, točno ta crijeva su mi masna i malo kapljaju koja si označio, baš takva tražim za E30. A E39 ima slično, al samo jedno... Blento, na ostale aute možda idu svakakva crijeva, al za BMW ne.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks