au sa boka i odzada je jako agresivan....
bice to pravi potez iz bmw i uprave u koju ne sumnjam....dizajneri su nest drugo.
ali da ce potrefiti neke kupce koji nece bmw bas zbog RWD...oce....i to ce sigurno povecati profit kompanije.
au sa boka i odzada je jako agresivan....
bice to pravi potez iz bmw i uprave u koju ne sumnjam....dizajneri su nest drugo.
ali da ce potrefiti neke kupce koji nece bmw bas zbog RWD...oce....i to ce sigurno povecati profit kompanije.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ma po meni je ova nova generacija bmw-a otišla u krivom smejru totalno. bmw petica naprimjer od cijelog svog postanka kad bi izašla bila bi zapanjujuća svojom pojavom. evo sad dolazi nova bmw petica, kao neki spljošteni karavan, furaju se na audi a4,a5 sportback nsam siguran koji a ne da mi se googlat. ma mislim katastrofa, pa sad taj prednji pogon. pa bmw je po tradiciji imao super motore, ,super zadnji pogon i to se cijeni u toj marci auta i oni sad to mjenjaju. ma špijuni, fićo je mogao vrtit zadnje kotače a bmw odjednom ne može :@
Opasno je napisati na ovakvom forumu da se BMW fura na Audi, pa makar to i istina bila (a nije)![]()
Steta je stvarno, atmnosferske motore i zadnji pogon zamijenjuju turbopunjaci i vozila koja vrte krivu osovinu. Kak je krenulo, moglo bi se dogoditi da ///M3 bude 1.5d s prednjim pogonom
Netko je napisao, ovo je cisto popunjavanje rupa u ponudi, a istinske ljubitelje onoga sto BMW utjelovljuje ne treba biti strah. Ako nista drugo, za 10 godina svi cemo voziti e92 335i i svi zadovoljni.
nije to ništa opasno kad je to tako
bmw 5 2010
http://www.drivearabia.com/news/wp-c...s-gt-1-450.jpg
audi a5 sportback
http://www.autopremium.fr/wp-content...portback-2.jpg
radjeni su na istu foru, spljošteni zadnji kraj. je da je bmw x6 s tim dizajnom izašao prije a5 sportbacka, al u toj klasi di su a5 i bmw 5, audi a5 je izašao prije i zato sam rekao da se furaju na njih. nije ni bitno ko se na koga fura, osobno me boli briga za audi jer je to u principu malo bolja škoda al mi je žao šta su ovako unakazili bmw limuzinu jebxxx sliku svoju. ako više nemogu prodat bmw kao pravi bmw onda nek stave ključ u bravu. kakav prednji pogon kakvi bakrači.
ne znam, al čini mi se da naslov teme govori o bmw-ovom prednjem pogonu, a ne o tome koliko je audi sličan bmw-u i obrnuto... pa eto, ako ne griješim, molio bi da ne idete više OT... hvala!
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks