Znači ovako zanima me koje su razlike "obične" sedmice i long verzije,tipa u održavanju,mehanici i tako tim stvarima ?
Znači ovako zanima me koje su razlike "obične" sedmice i long verzije,tipa u održavanju,mehanici i tako tim stvarima ?
I mene zanima.![]()
al ocito niko nezna ...![]()
Bas nikakve po pitanju odrzavanja auta,a duza su zadnja vrata, s time krov prag s svrhom ds se poveca prostor oko zadnje klupe, mislim ko ima para za pedsjednicki auto nepita za odrzavanje istog![]()
Volim crno pa makar i ofarbano,,,,,,,,
Treba ti duži ispušni lonac![]()
![]()
![]()
![]()
Amortizeri su isti, zadnji?
I međuosovinski razmak je povećan,radi veće udobnosti...
Davno je E38 bio predsjednicki auto. Proslo je vrijeme i kad se dizala dobra para od osiguranja na njima, a kamoli kad su se fine budjovanske guzice plazale po njima.
Sada je to samo veliko jeftino "staro" auto koje trazi dosta para za odrzavanje tako da pitanja koliko sto dojde stoje 100%...
Slažem se i ne vidim zašto netko ne bi pitao koliko stoji održavanje ako ga auto interesira. To je logično da zanima potencijalnog kupca, malo tko od nas ima love na bacanje, a možda si želi ispuniti neku želju, jer E38 je još uvijek izvrsna limuzina, a nabavna cijena je prihvatljiva.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks