Evo ovako ako netko ima nesto ili neku stranicu s objašnjenjima kako rastaviti komplet kokipit dio po dio i vrata u e34...znaci ono odakle najbolje početi, šta prvo itd!

Evo ovako ako netko ima nesto ili neku stranicu s objašnjenjima kako rastaviti komplet kokipit dio po dio i vrata u e34...znaci ono odakle najbolje početi, šta prvo itd!
ako ti nije kasno za odgovor onda ti evo.
na tapacirungu u vratima imas 2 šarafa, jedan je kod kvake za otvaranje ima zastitni poklopac na njemu a drufi ti je kad izvadis šalter za retrovizore unutar imas jedan torex ako se ne varam jer je kod mene bio.
ta dva odsarafis, odvojiš donji dio od vrata, ima kopče pa samo odvajaš, kad odvojiš sve, povlačiš prema "gore". na zadnjim vratima ima šaraf više ako se ne varam ali princip je isti, skineš ručicu od podizaca jer ja nemam zadnje el podizace, odsarafi nekoliko sarafa koje nadjes i potegni prema gore.
sad kokpit ja nisam komplet skinuo ali nisam ni daleko. prvo sam skinuo ladicu, radio van, odsarafio onaj sredisnji dio sta se proteze oko mjenjaca. izvadio bc te nekako otkopčao dio za ventilaciju i sve laganini van.
taj sredisnji dio ima sa svake strane duguljastu plastiku koja pokriva ukupno 4 šarafa pa i to trebaš skinuti, možeš pogledat u mojoj garaži ako ti nije jasno, oznaćim ti u paintu pa stavim ovdje
evo na slici su oznacena 4 šarafa koja odvrneš, preko toga je plastika od maske koju sam skines.

eehee hvala frende! ja sam to vec od davnih dana porješavao, ali lijepo od tebe da si se potrudio pa napisao. u petici je stvarno malo žešce poskidati sve te središnje instrumente! svejedno thx!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks