Već duže planiram neki setup što se tiće mjuze u autu... i počeo sam razmišljati u ugradnji 2din multimedije. Zanima me jel tko to od vas to radio u e36 i ako je volio bi neke slike vidjet.

Već duže planiram neki setup što se tiće mjuze u autu... i počeo sam razmišljati u ugradnji 2din multimedije. Zanima me jel tko to od vas to radio u e36 i ako je volio bi neke slike vidjet.

Morat ces prebacit klimu u drugi slot, ali ako ne zelis takav zahvat, onda ubaci neki radio s LCD-om sto se "otvara". Ne izgleda lose 2din Hu, baci oko na ovo:
http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=734895
INSURED. BY. MUFFIA
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
... google ...
![]()

ova zadnja slika mi je se sviđa.... samo kak da prebacim volan na desnu stranu???PpP hehe
Ja imam single din Kenwood kvt 514 sto kad pritisnes tipku izade ekrann vani za me puno bolje izgleda nego double din! ko imas zivaca se zafrkavati oko prebacivanje klimu i neku plastiku napravit za oko radio onda svaka ti cast!

E, tu na ovim slikama ima vise ideja. Prve tri slike su ugradnja 2 din HU-a tamo gdje on fizicki ne moze ici (u E36 nije predvidjena ugradnja 2din HU-a kao sa slike) - treba se rezati iza kod ventilatora i jos svasta nesto. Zadnja slika ti je ugradnja 7'' touchscreen-a ali tu onda moras ugradjivati i komp u auto i jos sto cuda. Imam par linkova o svemu tome pa ako te zanima javi![]()
Sarcasm is a body's natural defense against stupid.

a mozda 1din? (nema nikakve kemije, ne zaklanja se ventilacija) jvc ima odlicne 1 din uredjaje (avx1, avx2, avx11), malo je manji ekran, ali ja imam avx1, reza je veca nego kod ovih kineskih 7' sranja, cak se i titlovi na dvdu fino vide... izlaza i ulaza milion, pa si spojis neki monitor naknadno, a avx 2 ima jos veci ekran u sredini, foler ga je prodavao nedavno a 1000kuna, cini mi se. cak sam se premisljao da uzmem... ugl, moj je kupljen novi prije 6 godina i jos dan danas radi bez greske...
Last edited by danyx; 06-07-2011 at 22:58.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks