Pozz Drugari,
zanima me, koliko ima E23 u HR, sa time da se voze, ne neke u rasulu koje nece nikad na cestu, i od tih koliko ih je 745i...
![]()
Pozz Drugari,
zanima me, koliko ima E23 u HR, sa time da se voze, ne neke u rasulu koje nece nikad na cestu, i od tih koliko ih je 745i...
![]()
PreJebeno!!!... Nisam znao da ih je toliko, dobro je znati...![]()
pitaj u MUP-u a ne tu, pa ne radimo mi popis 745ica

imas tu u vinkovcima crni 745, auto je rađen prije koju godinu komplet... milslim da je 3.5 u papirima, ali nisam siguran...
i na prodaju je. bar je bio... ako te zanima, kontaktiraj vrcka, on vise zna o doticnom...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
et ja imam jednog e23 730 78' i uskoro cu imat jos jednog ali to jos nista nije sigurno.
slike slike i slikeeeeee
rijetka su to djubrad (745i) prodavao se jedan u hercegovini ne znam ciji su papiri bili navodno BH 2500KM(cca 1300 eur), al je stvarno bila u extra stanju i sva standard bez ikakvih cuninga i ostalih gluposti al full sve do unutrasnjosti od buffalo koze, dali se prodala neam pojma uglavnom je vise nema na piku skoro sam je bio potrazio![]()
--->
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
<---
tu kod FSB-a u blizini se zna vidjeti zelenkasta sedmica![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks