Snasao si se bez kanala to je najvaznije,samo ti njega lijepo skockaj i uzivaj u kamatarki

Snasao si se bez kanala to je najvaznije,samo ti njega lijepo skockaj i uzivaj u kamatarki
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
snalazim se ja uvijek , jedino ak cu amortizere mjenjat e onda ce bit pakleno jer ih u zivotu nikad nisam ni probo mjenjat, jel znate da kod baumgartnera u ck jedan amortizer za e34 stoji oko 5600kn a opruge malo preko 1000kn. skoro me slagiralo dok mi je reko cijenu.
jesi siguran da nije to cjena za komplet amortizera? ja sam tamo za zamašnjak pitao za svoj pa mi je reko lik 6350 kuna
ja se puko smijat...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
killer
bela i crna zwer
razmisljao sam o mjenjanju felgi sa crnog na bijeli i kad sam promjenio jednu felgu nekako mi nije legla na bijelom, djeluje nekako isprazno dok na crnom stoji sasvim solidno. sta vi ljudi mislite o tome.
jos jedno pitanje jel ima kakve instalacije u pragovima automobila da se znam pripremiti posto moram malo pragove pokrpati
Last edited by ef1x; 15-08-2010 at 19:47.
U tds-u nema
Zašto bi amortiztere kupovao u baumgartneru? Ta cijena za amortizere ti je ista i za e34 i za e60 da kupuješ....samo što je tebi isplativije i normalnije da si kupiš KAYABA npr. u tokiću ili negdje gdje nađeš...pa nećeš za tako star auto u upitnom stanju kupovat dio u BMWu, to je bacanje novaca...
prelijep auto...
A hebiga nebi bio ja Ja kad ne bi pitao, i onako mi je bilo usput
lip auto, nema što. ja bi ostavija felge kako jesu, nemoj ih minjati. ovako je baš super.
Malo me podsića na moga, izvanka bili, iznutra plavi
Samo pomalo bit će on dobar
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks