vidit cu za amortizere jos , sad ce prvo limarija i farbanje , a onda jos te sitnice koje se trebaju zamijeniti , nisam ja toliko bogat da sve mogu rijesiti u mjesec dana imam vremena do zime
vidit cu za amortizere jos , sad ce prvo limarija i farbanje , a onda jos te sitnice koje se trebaju zamijeniti , nisam ja toliko bogat da sve mogu rijesiti u mjesec dana imam vremena do zime
Zašto se čudite cijenama amortizera u ovlaštenom BMW dućanu? Cijene novih amortizera su iste za svaki bmw, bilo da je on 1992. ili 2008.....svejedno. Branik za kocku je par tisuća kuna jedan, pa se opet možeš čudit.....to je star auto, za takav auto se kupuje originalni ali rabljeni dio ako je limarija u pitanju, ako je mehanički kvar, kupiš zamjenski novi. Naivno je vjerovat da jedan novi bmw amortizer s tehnologijom 1992. godine može biti bolji od 2010. godine nove tehnologije (makar legure metala i ulja/plina) kad kupiš novi KAYABA ili neki drugi brand name amortizer.
evo malo se krenulo sa skidanjem starih tapicirunga
evo opet tapeciranje u akciji
na slikama izgleda malo cudno ali uzivo je bolje , sad ostaje jos zadnja klupa i eventualno strop, mic po mic pa bude
evo i zadnja klupa gotova

Lijepo![]()
Pain is a thing of mind. Mind can be controlled.
e sad se ceka plata pa cemo na tehnicki i popraviti sta treba , toliko za sad
evo rijesio limariju rijesio tehnicki i registraciju , i sad mi autolimar sjebo desne pozicije i osvjetljenje instrument table i sad ga moram voziti na reklamaciju
(negdje su sjebali zice jer mi odmah propali osigurac). Slike obavljenog posla valjda sutra.
evo nakon dugo vremena odlucio sam kupiti xenon kit h1 4300 kelvina posto najvise vremena u voznji provodim u nocnim satima pa mi je vidljivost prioritet.
evo napokon i da meni malo benzin slini na cijevima oduska (ubila ih hrda) , pa sam to malo zamijenio sa novim homemade inox cijevima
cijena 6m cijevi fi 6mm oko 80 kuna i jedno 5 sati laganini posla
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks