Jebe se meni na kojoj cu TV gledati formulu, nego tko ce je prenositi...ok ima dobroh spikera, ali mislim da za formulu treba biti respect![]()
Jebe se meni na kojoj cu TV gledati formulu, nego tko ce je prenositi...ok ima dobroh spikera, ali mislim da za formulu treba biti respect![]()
-kombi prijevoz
-montažne kuće
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-fotografiranje, vjenčanja...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU

podrzavam ovo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam iz Srbije tacnije iz Novog sada i uvek pratim F1 na hrt-u posto ljudi rade svoj posao kako treba i sve je 100 posto uradjenjo i kako treba
procete kao i mi i kod nas je ukinuto isto sa Drzavne televizije i prebaceno na privatne i komentatori su kao da nisu jeli dve nedelje i zato sam i prestao da je gledam kod nas,mada je kod nas jos davno ukinuto na Drzavnoj i vec dogo godina gledam na HRT-u samo zbog smisla emisije i svih informacija koje ljudi daju i kako su profesnijonalni
BICE JAKO VELIKA STETA AKO TO URADE JBG NEZNAM KAKO CE BITI AKO ODU NA PRIVATNU TV ALI PO MOM MISLJENJU BICE SAMO GORE A NE BOLJE STA DA KAZEM ZAMO MI JE JAKO
old schull
ko zna, ako bude na novoj tv mozda bude cak i donekle gledivo, al bojim e da nece bit ni na jednoj, pocele su me pomalo nervirat forsiranje ekologije u formuli i najave o uvodjenju 4-cilindricnih 1.6ccm turbo motora
jooj, ako bude na rtl-u pa uz one profesionalne voditelje hehe. di ima prijenos bez komentiranja samo titlovi najbolje ko na filmu.
na hrt-u je ok zasada a kako ce biti?! vjerojatno nikako

RTL na njemackom ima najbolje emisije prij eposlje i tokom F1 imaju sat vremena prije trke reportaze
ja neman na usljivom b-netu nijedan strani program na kojem je izravno prijenos, ako ne bude na novoj ili rtl-u morat cu stavit satelitsku
neki gledaju na kompjuteru sve uzivo,, ja sam prova nastelat ali nista jer bas i nisam neki znalac....
uglavnom triba skinit ovu stranicu http://thefreevpn.com/client/ifreevpn.exe
Kad ga se instalira spoji se na UK3 free i onda posjeti ovu internet stranicu(u borwseru):
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/moto...ne/default.stm
meni nije uspilo.. ako nekom uspije neka javi sta je tocno napravia, naime ja nemogu aktivirat vpn...
Last edited by posast; 11-09-2010 at 11:56.
ma jebala vas forula1 vise. Gledao sam formulu od 1994 i to svaku utrku, pa sve dok onaj crnac nije na onu prevaru osvojio naslov od tada vise ne gledam jel je to samo bila kap koja je prelila času odavno forumla nije sta je bila. Mijenjaju pravila nonstop da bi ugodili nekima a druge ostetili i odavno formula 1 nema veze sa top tehnologijom i uvjetima jel je non stop mjenjaju i ograničavaju..
meni je zao sta nema drugih stvari na HRT-u tipa DTM ili WTCC to je 5 puta atraktivnjije i bolje nego F1
Last edited by fia; 17-09-2010 at 22:35.
ja cekam da dode promjena na digitalni signal pa da mi TV sluzi ko ukras, i tak nema nista pametno
ionako hrt ne gledam,srecom na sportklubu prenose i moto gp i formulu...
get E30,get BBS RS,go low as possible
sreca pa ne lovim nista osim hrta i rtla
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks