Poz prije svega, novi sam na forumu pa nemojte nesto zamjeriti
Evo dokopao sam se e34, evo i koja slikica, dobar autic ali ima malo mana koje se moraju rijesit prije nego bude tip top za laganu plovidbu gradom.![]()
![]()
Poz prije svega, novi sam na forumu pa nemojte nesto zamjeriti
Evo dokopao sam se e34, evo i koja slikica, dobar autic ali ima malo mana koje se moraju rijesit prije nego bude tip top za laganu plovidbu gradom.![]()
![]()
bravo! još jedan kamatar na forumu! Ja sam wannabe pa zato
Daj malo više info?
Predzadnje godine, M43 motor, sportski volan, sportska sjedala, 4 podizača, i jel to automatska klima? Bočni žmigavci! Zanimljv auto... a i boja.![]()

AAAAaaaa koji tukac je tako plin složiokako se to lijepo da složit,inače lijepa boja
![]()
ELEKTRIKA I MEHANIKA/DIJAGNOSTIKA LPG
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Sviđao mi se taj auto još dok se i prodavao.![]()

Lijep autić, sretno s njim.
mister drajver
e21 318i '82.
e36 318is '95.
e34 524td '91.
...
da, boja je uistinu neobična. I jako mu dobro stoji!
možda malo taj plin presložit,skratit crijeva od dizna. inace autic je ok.sretno
Lijepa boja i još je redizajn. Sviđa mi se.
No, iako i sam vozim tzv. 'mlinac' dakle 4 cyl BMW, što se tiče E34 518i i dan danas sam uvjeren da su tu kombinaciju motora i karoserije smislili neki šaljivđije u BMW-u...
E34 nije kocka i u njega minimalno 2.5 mora ići...
Evo malo vise info o kompletnom autu i o dojmovima.
Sto se tice plina u autu... istina da ga je moguce malo bolje poslozit ali sad sta je tu je, nisam ga ja dao ugradit nego sddsje bio ugradjen kad sam ga uzeo. Inace plin je BRC sa direktnim ubrizgavanjem i sa 50l spremnikom. Inace motor je u fenomenalnom stanju iako je 1.8 (preslab za ovu karoseriu po mom misljenju) ali je fantasticno odrzavan i radi ko curica. Autic je spusten (nisam siguran ali mislim 2cm) i kotrlja se na 225/55/16 Pirelli gumama. Skoljka nije nigdje trula ni najmanje, osim ukrasna lajsna na vozacevim vratima koju niam nikako mogao spasiti i pocela je hrdjat. 14g auto je bio bijeli i boja je postala nemoguca za odrzavat pa smo ga prefarbali u plavu sa efektom, jebiga svi imaju bijele, crne ili crvene e pa ja sam htio bas plavu. Iznutra je malo ishaban (pogotovo volan koji bi volio zamijenit) i vozacevo sjedalo, ostalo sve vise manje je ok. Dvojna rucna klima koja na moju nesrecu vise neradi. I imao sam problem sa kontakt bravicom koja je riknila nisam mogao nabaviti drugu po nekoj normalnoj cijeni pa sam ugradio daljinsko paljenje sto se pokazalo odlicno dok je klima radila. Eto toliko za sad, biti ce tu jos par slikica u skoroj buducnosti i koji video na yubito.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks