na M10 se po protokolu steže na 60nm pa se ceka 15 min, nakon toga se steze na 30 stupnjeva,grije se auto na radnu, hladi se 25 min i steze se jos 20-30 stupnjeva
na M10 se po protokolu steže na 60nm pa se ceka 15 min, nakon toga se steze na 30 stupnjeva,grije se auto na radnu, hladi se 25 min i steze se jos 20-30 stupnjeva

Hvala!!!
Imas Veeeeliko pivo od mene,nadam se da ce mo ga i popit?!
E sad kad me ovako krenulo,zanima me jos jedna stvar,,
Raspored stezanja i naravno kilaza(nm),za koljenasto vratilo i klipove?!
U (bmw manual)pise svasta,radje bi volio da mi to kazete vi,koji ste vec to radili na m10-tki!!
E da,dal da kupujem nove vijke glave?
glavni lageri se stežu 60nm,leteći se stežu na 55nm. a glava se steze iznutra prema van.budem ti sliku stavio,najcesce pise to sve u paketu s dihtungom

Hvala majstore!!![]()
Izvadio sam motor van,i sad je vec rastavljen na proste faktoreEvo bas danas izvadio klipove i koljenasto,,,motor je malo dobio po banani,vidi se na glavnim
..A sastavljanje ce malo potrajati jbg.recesija...Slika bi bila dobrodosla,sto se tice cuge,jos uvjek stoji!
![]()
malo cudno da je dobio po glavnim a ne po letecim pogotovo po 6-om .......
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
4om Suki, to je 4 cyl. ja ti imam radilicu ak ti treba
a jbg ja konto da odgovaram hansu,vlasniku teme sa m20b25 :P
ne ne, tu se radi o pravom motoru![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks