Pozz ljudi...... odlučio sam se za kupnju polovnog bmw-a 1 . Plafon mi je 15 k eura,razmišljao sam i novom autu ali šta uzeti za te pare??? Ništa!!! Radije polovnoh bmw-a nego škanicl od auta.....
Auto koji trenutno vozim je i30 crdi (od roditelja na posudbi,godišnje prelaze 3-4 k km dok ja prelazim preko 20 k km,bolje da ga ja vozim neg da trune) .Razmišljao sam otkupiti auto od staraca ali on ima samo 90 ks što me ne zadovoljava,inače sa autom sam (općenito,pouzdanost-potrošnja - prezadovoljan.....235 nm na samo 90 ks,potrošnja po gradu ispod 6 litara,otovrene ceste uz prosjek od 148km/h na AC troši 7.2 litre,kvarova u 2 godine nula,prešao 56 k km........nisam vozio štedljiviji auto jednom riječju a najbitnije je da se ne kvari.....toliko o tome
Zbog dosta vožnje na AC interesantan mi je samo diesel sa 6 brzina,prvi vlasnik obavezno,ne lupan,održavan u ovlaštenom.....
Našao sam dva modela između kojih se trebam odlučiti pa tražim za savjet pa evo ih:
http://www.auti.hr/automobili/oglas-705088/
Auto sam išao pogledati,nije regan.....već je odjavljen,za probu će lik uzeti tablice tak da ću ga testirati za 10-ak dana kad idem u SlBrob......podatci su točni,prvi vlasnik,gume lošije.......očuvan kao nov....lik bi mi dao pisanu garanciju 6 mjeseci ili godinu dana u ovlaštenom servisu.....jedino me brine to što je stajao garažiran......vožen je tu i tamo ćisto da se provoza...
http://www.auti.hr/automobili/oglas-643262/
Ovo je zvijer koja me proganja u snovima već 2-3 mjeseca......ima duplo više od ovoga gore kilometara ali po priči sa čovjekom auto je tip top,garantira mi na turbinu i sve ostalo također,ozbiljan čovjek.......oba auta servisirana u ovlaštenom......oprema je kompletna osim kože........
Šta odabrati??? Dali ovi auti imaju kakve greške serijske ili slično,na šta da obratim pozornost??? Pliiizzzzzzzzz POMAGAJTE!!!! Favorit meni i ženi je ovaj srebrni zbog opreme i izgleda.......dajte ljudi mišljenje ili savjet MOLIM VAS!![]()

Reply With Quote
vjerovatno imaju pokriće za to

Bookmarks