+ Reply to Thread
Page 1 of 6
1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 59

Thread: Kupovina 118d ili 120d???

Share/Bookmark
    Početnik
    Automobil
    Hyundai i30
    Ime i prez.
    Damir Kuliš

Default Kupovina 118d ili 120d???

Pozz ljudi...... odlučio sam se za kupnju polovnog bmw-a 1 . Plafon mi je 15 k eura,razmišljao sam i novom autu ali šta uzeti za te pare??? Ništa!!! Radije polovnoh bmw-a nego škanicl od auta.....
    Auto koji trenutno vozim je i30 crdi (od roditelja na posudbi,godišnje prelaze 3-4 k km dok ja prelazim preko 20 k km,bolje da ga ja vozim neg da trune) .Razmišljao sam otkupiti auto od staraca ali on ima samo 90 ks što me ne zadovoljava,inače sa autom sam (općenito,pouzdanost-potrošnja - prezadovoljan.....235 nm na samo 90 ks,potrošnja po gradu ispod 6 litara,otovrene ceste uz prosjek od 148km/h na AC troši 7.2 litre,kvarova u 2 godine nula,prešao 56 k km........nisam vozio štedljiviji auto jednom riječju a najbitnije je da se ne kvari.....toliko o tome
    Zbog dosta vožnje na AC interesantan mi je samo diesel sa 6 brzina,prvi vlasnik obavezno,ne lupan,održavan u ovlaštenom.....
    Našao sam dva modela između kojih se trebam odlučiti pa tražim za savjet pa evo ih:
    http://www.auti.hr/automobili/oglas-705088/
    Auto sam išao pogledati,nije regan.....već je odjavljen,za probu će lik uzeti tablice tak da ću ga testirati za 10-ak dana kad idem u SlBrob......podatci su točni,prvi vlasnik,gume lošije.......očuvan kao nov....lik bi mi dao pisanu garanciju 6 mjeseci ili godinu dana u ovlaštenom servisu.....jedino me brine to što je stajao garažiran......vožen je tu i tamo ćisto da se provoza...

http://www.auti.hr/automobili/oglas-643262/
    Ovo je zvijer koja me proganja u snovima već 2-3 mjeseca......ima duplo više od ovoga gore kilometara ali po priči sa čovjekom auto je tip top,garantira mi na turbinu i sve ostalo također,ozbiljan čovjek.......oba auta servisirana u ovlaštenom......oprema je kompletna osim kože........

Šta odabrati??? Dali ovi auti imaju kakve greške serijske ili slično,na šta da obratim pozornost??? Pliiizzzzzzzzz POMAGAJTE!!!! Favorit meni i ženi je ovaj srebrni zbog opreme i izgleda.......dajte ljudi mišljenje ili savjet MOLIM VAS! Click here to enlarge

Početnik
    Automobil
    Hyundai i30
    Ime i prez.
    Damir Kuliš

Default Re: Kupovina 118d ili 120d???

ovaj srebrni idem probati u petak navečer sa ženom......kako vam se čini cijena??? meni naravno povisoka.......

Zlatni BMW član
    Automobil
    prošli model
    Ime i prez.
    Petar Kögl

Zašto bi bilo povisoka? Ovaj prvi 118d nema nikakve opreme i slabiji je, a 120d ima bar nekakvu opremu i jači je pa košta isto - ima smisla.

To su još relativno novi auti pa problema bi smjelo biti - važno je odabrati redovito i ovlašteno održavan primjerak sa što više opreme. Potrošnja se neće bitno razlikovati od one na koju si naviknut kod i30. Ljudi su upravo s motorima i podvozjem na Jedinici prezadovoljni.

Početnik
    Automobil
    Hyundai i30
    Ime i prez.
    Damir Kuliš

ha gledaj.....cijena je svakom kupcu previsoka Click here to enlarge

također imam prijepis od 5% vrijednosti auta....... cijene nisu salonske tak da vjerujem da mogu ići dole pogotovo jer imam raspoloživ keš trenutno.....tak da ako ovaj srebrni prođe na ponudu od 14 k eura uzimam ga bez razmišljanja.....nadam se ipak da će spustiti cijene

čuo sam o jedinici sve najbolje,što se tiče ovjesa i motora vjerujem da je najjači kompakt u klasi.......

i ja se nadam da nebi trebalo biti problema.........ljudi su mi djelovali tako uvjereni u svoje aute Click here to enlarge vjerovatno imaju pokriće za to

PARTY BOY Miroslav Matic.ba's Avatar
    Automobil
    e39 523i
    Ime i prez.
    Miroslav Matić

Kolegica iz NJemacke vec par godina vozi isti model kao ovaj srebrni i ima samo rijeci hvale. Kupila je auto iz istih razloga kao i ti, te radi veliku kilometrazu, a voli zesce voziti. Potrosnjom je posebno zadovoljna

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"BMW 325i - samo za hrabre"

Bmw dijelovi&dijagnostika bmw007power's Avatar
    Automobil
    Bmw e36:318i i 325 tds
    Ime i prez.
    Vedran Bajić

Istina taj auto stvarno nije žedan a dobro ideClick here to enlarge
    Damit Ihr BMW ein BMW bleibt.
    Original BMW Teile?na pm
    Dijelovi e30 e34 i e36 i e39 na pm ili 098/9700 038

Početnik
    Automobil
    Hyundai i30
    Ime i prez.
    Damir Kuliš

pa hebemu zeca jel tako malo ljudi vozi jedinicu ili šta???ništa iskustava???Click here to enlarge

Zlatni BMW član purger75's Avatar
    Automobil
    e46, 320d
    Ime i prez.
    Mario Rod

ja nemam nikakvih iskustva o seriji 1, ali za motor 2.0d mogu reci samo rijeci pohvale, ide kao metak, a ne trosi nista. ako se vozis po propisu na otvorenoj cesti mozes imati potrosnju ispod 5L. sve u svemu po meni najbolji motor u klasi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Wer später bremst bleibt länger schnell!

"The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental."

Početnik
    Automobil
    Hyundai i30
    Ime i prez.
    Damir Kuliš

evo ljudi vratio se sa test vožnje ovog srebrnog........ubijte me sada i popljujte ali nisam oduševljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

auto je izvana i iznutra stanje TIP TOP.....ali lik nije vlasnik broj 1 već je treći vlasnik.......on je vlasnik zadnje 3 godine........spustio je cjenu na 14 600 i neda više dole........priča mi o servisnom intervalu od 40 k km za BMW...dali je to moguće????resetirao sam komp i prešao otprilike 35-40 k km u Zg i prema lučkom......potrošnja 8.5 litara što je ok,pri 110 km/h u 6-oj brzini pokazuje oko 4 litra,ne dimi,ne lupa ništa.........ono što me nije oduševilo je razina buke u autu.....usporedio sam ga sa i30 od oca kojeg vozim......i30 je tiši auto........3 broja prostraniji.......također ga je moja žena komentirala i rekla da ju nije oduševio.
    Auto ide ko mutav jer sam ga malo stiskao......motor mi se čini ok........mjenjač me nije nimalo oduševio........(najbolji koji sam probao dosad u životu je mercedesov) za mjenjač od bmw-a bih rekao da (sad će me mnogi popljuvati) nije ništa bolji od onog u Hyundai i30 .....čak mi djeluje lošije............nisam s tim baš oduševljen........
    dajte Molim Vas prokomentirajte ovo..........

Vip BMW član BMW_Motorsport's Avatar
    Automobil
    BMW E30 i E36
    Ime i prez.
    D@vid P@L@D@

kolko km ima na satu?

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)