katahebenodobaaaaarrr
nigdje nema predvidenih specifikacija?
Prejebena pila!![]()
jos da ima onaj jebeni zvuk sekvencijalne getribei diffa kad cvile i udaraju pravi ST za cestu
predobro je definitivno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by YesNo; 25-10-2007 at 22:36.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
Mene 1er malo podsjeća na ovaj 02', kao da im je to bio uzor.
Vjerojatno im je bio nekakva vodilja.
Citiram Auto Klub: "Naime, BMW 02 predstavljen je još 1966., a vječnu je slavu stekao zbog agilnosti i iznimnih voznih karakteristika. Istu filozofiju utjelovljuje Serija 1 tii i akcentira tri elementa uspjeha: lakoću, agilnost i snagu. "
Last edited by YesNo; 30-10-2007 at 21:47.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
Predobro![]()
BMW120d: titansilber, 18" BBS CK felge, gume 225/40/18, stražnji aerodinamic spojler, xenon, kožni upravljač M sport, CD/mp3 professional, Garmin navigacija...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks