mislim da mozes jedino nabit tlak ako lagano pustis kvacilo da salter misli da je otpusteno a tebi hvata visoko pa nekrenes
moze da se vidi da li pustaju creva na leru kada turira auto bez problema on uvlaci vazduh preko interkulera
ako neverujes nek neko daje gas a ti stavi ruku ispred na branik pa ces da vidis
skini ovu plastiku sto ti je na motoru koja ide od bubrega do filtera zraka (prvu na kojoj je BMW znak) i ovaj rebrasti komad gume sto ide do filtera, upali auto, zacepi taj usis sa rukom i onda ces cuti gdje vuce zrak...
Meni isto znaju okretaji varirati, recimo 1 min radi na 820 okr, pa par sec na 900, pa opet na 830...
to nije dobro sto ti tako radi a i puno je za dizala treba mirno da radi na leru na 800 bez poskakivanja i bilo kakvog trzanja
To i meni se zna događat ... uzrok je webasto ...
Ima dva način da se uvjeriš ... priključiti na komp(to sam i ja kasnije napravio i stvarno mi je očitalo grešku da webasto ponekad ne radi) ili tako da kad okretaji počnu varirati, isključio sam ventilaciju do kraja i onda se to nije događalo te se lako iz toga zaključilo da je u webastu problem, jer kad proradi uzme struju i automatski se poveća leer da nadoknadi to ...
Last edited by sokre; 29-11-2007 at 17:08.
imao sam slican problem ovo ljeto jednostavno mi je gubio snagu i brzinu ali je prestalo! sad neznam jesu mu to zadnji trzajevi pa ce stalno snagu gubit ili...
Da ne otvaram novu temu.Ovo mi je za prijatelja.
320d 2000god. 120 000km. Ne prima preko 3000.
Kaže meštar da treba mjenjati bosch pumpu da im je to mana na
toj kilometraži.Navodno zbog našeg goriva.Auto je ispitao.Reparirana preko Zagreba staro za novo oko 6400kn.
Interesira ga da li im je to mana.Da je znao nebi ga kupovao prije godinu dana.
-kombi prijevoz
-montažne kuće
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-fotografiranje, vjenčanja...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks