Jebate koja pila...
Mogu si mislit koja je to pila bila u ono vrijeme... i dan danas ga da vidis na cesti vilica bi ti opala na pod...
@Goran: Potpis
@m3 power: Hvala na slikama...![]()
Jebate koja pila...
Mogu si mislit koja je to pila bila u ono vrijeme... i dan danas ga da vidis na cesti vilica bi ti opala na pod...
@Goran: Potpis
@m3 power: Hvala na slikama...![]()
Fighting for a peace is like fucking for virginity

Predobra pilica, no nazalost izvan domasaja za sada...
a stvarno bi bilo super da ga netko sa foruma uzme![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Originally Posted by BimmerTHEPOET
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bio je neki crveni u super stanju u oglasima nedavno, mislim da je bila cifra ispod 4000E u igri, što je po meni super cijena, ako je zapravo onakav kakav je bio na slici
bez uvrede, ali taj 700 nije nikada doživijo neki uspjeh i nije da je jako cijenjen među oldtimerima, te po nekim katalozima vrijedi maje od 2002, navodno 3000eur za primjerka u dobrom stanju.
U opticaju su bili BERLINA, LS BERLINA, COUPE, LS COUPE te CUOPE SPORT i CABRIOLET koji vrijede koju tisuću više...
nije baš bio neki auto
![]()
![]()
Vidio sam pred 3-4 tjedna crveni 700 na ČK probnim regama u Čakovcu. Čak imam i fotku, ali me kabel mob-komp zeza![]()
Zar nije M3 e36 bio prvi serijski auto sa preko 100ks po litri zapremine????
Ili ovo nije bio serijski auto.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks