tu stavljajte slike, podatke bimmera koje ste vidjeli negdje nepustene i mislite da bi ih bilo vrijedno spasit.
tu stavljajte slike, podatke bimmera koje ste vidjeli negdje nepustene i mislite da bi ih bilo vrijedno spasit.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
jedan e21 crni u jako dobrom stanju se nalazi kod onih zgrada lijevo od željezničke stanice u Maksimiru (vozite se u smjeru zg)
možda ga netko i ovako zna...
nemam slika jer ga ne stignem poslikat iz vlaka.

Danas sam pronasao jednu ajkulicu(e21) u Karlovcu, stoji uz cestu, stanje dosta lose, dva fara pa pretpostavljam da je 315 ili 316, sutra idem istraziti detaljnije ako nadjem gazdu...
U blizini Karlovca se prodaje 1502 u dosta dobrom stanju, cijena 400e, isti gazda prodaje i 1600 touring no njega vjerovatno uzimam ja, ali ako netko ima veliku želju mozemo proci, bitno da auti ne propadnu, touring je 800e
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Originally Posted by BimmerTHEPOET
Jos za ljeto, vidio sam u "Duću" kraj Omiša e28 ///M5 no prolazio sam autom pa nisam mogao slikat... pa ako neko iz tog dijela hrvatske moze reci nesto vise o njemu, bio bi zahvalan...![]()
Fighting for a peace is like fucking for virginity
ja znam za ovog
http://www.auti.hr/automobili/showAd...4357,12,1.html
E ovo je pitanje uglavnom za moje blize susjede ukljucijici karabalica,
1. Kockica u Bosnjacima , kad ides iz zupanje kojih kilometar na lijevoj strani , prica se 700 € , Jel zna netko nesto vise o tome ?
Znaći, cesta kad ideš od Splita prema Omišu... netom prije table "Duće" je stajao sa lijeve strane, čini mi se da je bio srebrni, ali nemogu se točno sjetit... Čini mi se da je stajao kraj neke poprilićno velike bijele kuće...
Jebat ga ka ga nisam uspio slikat, probat ću sljedeće ljeto... svake godine sam tamo, pa ako nista drugo ići ću busom
![]()
Fighting for a peace is like fucking for virginity
danas sam vidio kocku na prodaju par kilometara poslije v.gorice u smjeru siska.kad pocnu kuce s lijeve strane nakon 200-300m.ima na sebi prednji ruzni spojler pragove i zadnji spojler.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks