Ma vjerujem ja tebi.To što ga niko nevozi,nemora znaćit da je loš auto.Ima razlićitih ljudi,sa razlićitim životnim prićama
Ma vjerujem ja tebi.To što ga niko nevozi,nemora znaćit da je loš auto.Ima razlićitih ljudi,sa razlićitim životnim prićama
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SWAP garage
Ti auti kad su se pojavili na tržištu veli mi stari, E30-i su bili smak svijeta!
crni na horvacanskoj stoji vise od 10.godina i vlasnik nece ni cuti o prodaji....bio mu na vratima vise puta....
Prodaja rabljenih dijelova BMW
0 9 8 / 5 1 9 - 7 8 6 Rogi-Igor
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ma taj je idiot, srce me boli kad god prolazim po Horvaćanskoj i vidim ga, dušu bi dalo za dijelove. U pravu si, Rogi, auto ti zapravo stoji tam od 98.! Uzeo bih taj auto i složio bih ga u prvobitno stanje.
Mogli bi mi svi skupa otić do njega i zajednički nabavit taj crni BMW i dijelove uzimat s njega![]()
![]()
da i ja sam g vidao svaki dan tamo, i moj je papiric bio unutra! xD ima jedan e34 stoji vec duze vrijeme kod keruma na trnskom, ima ''press'' plocicu unutra pod sajbom, stoji na masnim remotec gumama, isto sam ostavio papiric ali nista...
mogli bi nasilit ove ajkulaše da nam kupe e30 za dijelove
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks