Last edited by m20; 27-08-2010 at 15:44.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP

Podjednako vam treba od 80 do 240km/h to vidim, i da ga mozes poderat, ali sam mislio na okretaje jel bi se dalo slozit da se tvoj s turbom vrti do 7000rpm-a, a da ne trpi previse? Trebao bi veci turbo, drugi ECU ili sta? Samo sam jako zainteresiran za turboniziranje, pa pitam...![]()
INSURED. BY. MUFFIA
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

DRIFTING
moj evo razvoj u e30
HOP CUP JEBO MUP
ako bude sve po planu dolazim...trenutno mi je ova iber kratka getriba razjebala šperu(profučkala je) pa moram to reparirat..
Every BMW engine is unique.

ajde javi se ako dođes pa da nesto popijemo
DRIFTING
moj evo razvoj u e30
HOP CUP JEBO MUP
beneš ako budeš trebo pomoć oko izmjene guma na driftu javi mi obaveznokarlo javi se da !
![]()
Brutal Money Waster

auto je odvozio 2 dana drifta bez i jedne greske, haubu sam digo samo jednom u nedjelju u jutro da provjerim ulje i vodu
motor radi ko sat u boks sam stajo samo mjenjati gume i sipati gorivo sve ostalo vrijeme je auto bio in action i ono cega sam se bojo
je temperatura koja uredno ne prelazi pola tak da sam sad siguran da su radovi na motoru gotovi.
sad jos ostaje bojanje ali mislim da nece bit do poslije 3.10. kad je opet drift jer svaki pokupiti čunj ostavi lijepo tragova na boji a nezelim to na frisko obojanom autu.....
jos jednom hvala mitji koji je stvarno super odradio poso oko mapiranja i zato mlinćeko radi odlično
svi koje sam provozo rekli su da ima momenta koji se stvarno osjeti u svim obrtajima nema nikakvih turbo rupa samo gasssssss
sve u svemu vise nego zadovoljan
evo koja slika
![]()
DRIFTING
moj evo razvoj u e30
HOP CUP JEBO MUP
ma kocka je brutalna kuca u sjedalo!!!! svaka ti čast i samo naprijed držim ti fige!! super si se borio sa zavojima! i btw hvala na vožnjama![]()
Brutal Money Waster
Gorane,ono što sam vidio u nedjelju je
Auto je pun snage,a ti ga ko i uvjek teraš kako i treba.
SWAP garage
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks