Jesu li sjele kočnice gore????
Jesu li sjele kočnice gore????

kocnice su narucene u austriju da bi izbjego carinu i porez, nek mi drzava oprosti grjehe
ali se pojavio jedan drugi poroblem
najme od ispusne grane mi nestane ni filter ni kuciste filtera sa hladnjakom ulja i ssad cu poludit od muke.........
jel ima netko prijedlog kako to rijesit ???????????
mozda neki ''razvodnik'' pa crijevima odvesti do nekog mjesta di bi se to moglo fino sve posarafit
htio sam ovo i prije stavit ali me napo neki jebeni crv pa sam par dana bio off line
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP

jel niko nema nikakvu ideju kako rjesit ovo sa filterom
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
moj evo razvoj u e30
HOP CUP JEBO MUP
Jel si probao kućište zarotirat za 90, tak da filter gleda prema naprijed? Frend je isto imao problema sa hartge granama... filter solo je išao, al nije se kućištem... jbg, morao je prepravljat grane... al sam tek kasnije našao na netu, da ekipa okreće kućište...
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
gorane kad ces u nase krajeve da se upoznamo i da vidim drlu??
da i ja sam cuo za zakretanje kucista....
Daj sliku toga.
Ja sam u početku mislio izbacit jedan far, baš radi toga, ali na kraju će sve stat![]()
probaj ovdje mozda nadjes nesto
http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=74816
http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=55733

DRIFTING
moj evo razvoj u e30
HOP CUP JEBO MUP
Danas sam malo promatrao ono kućište sa flanđom za uljni killer što si meni riješio od m20,tražio neko pametno riješenje i mislim da je zakretanje najbezbolniji naćin da se to riješi.Stvarno nemam nikakav pametan prijedlog pa ti mogu samo poželjet puno sreće![]()
SWAP garage
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks