+ Reply to Thread
Page 11 of 15
FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 101 to 110 of 149

Thread: e24 635csi pitanje

Share/Bookmark
    Super Moderator
    mbad7's Avatar
    Automobil
    N / A
    Ime i prez.
    Mirko Badrov

Default Re: e24 635csi pitanje

Dobro,dobro... Pa necemo se otimat ko psi za kost....
    Goran je prvi skuzio auto,al je odusto ili sta vec,pa sam ja izganjo broj od covjeka,i cuo se s njim,al je onda on izvalio cifru od 1800 ojra,i to je bilo to...
    Ako Goran kaze da je auto još tamo,a njega ne zanima,ja cu opet zvat lika,da vidim jel se situacija promjenila sto se cijene tice... Ako se nije urazumio,dat cu broj ko god bude htio,a ako se frajer urazumio,onda cu ja vidit da se dogovorim i da ga uzmem,samo onda u tom slucaju ostaje kompletan,mogu samo djelovi na njega,a s njega nikako...
    6er mi je san,i ako uzmem ovog nekako,onda cu se i dobro pohrvat s njim da nesto bude od tog auta...
    Al tu ima jako puno "AKO",tak da cekam prvo da Goran izvidi situaciju...
    Eto,nadam se da je to u redu,i da je situacija jasnijaClick here to enlarge
    Last edited by mbad7; 03-01-2010 at 00:36.

Vip BMW član
    Automobil
    N
    Ime i prez.
    NN

Click here to enlarge Originally Posted by mbad7 Click here to enlarge
    Dobro,dobro... Pa necemo se otimat ko psi za kost....
    Goran je prvi skuzio auto,al je odusto ili sta vec,pa sam ja izganjo broj od covjeka,i cuo se s njim,al je onda on izvalio cifru od 1800 ojra,i to je bilo to...
    Ako Goran kaze da je auto još tamo,a njega ne zanima,ja cu opet zvat lika,da vidim jel se situacija promjenila sto se cijene tice... Ako se nije urazumio,dat cu broj ko god bude htio,a ako se frajer urazumio,onda cu ja vidit da se dogovorim i da ga uzmem,samo onda u tom slucaju ostaje kompletan,mogu samo djelovi na njega,a s njega nikako...
    6er mi je san,i ako uzmem ovog nekako,onda cu se i dobro pohrvat s njim da nesto bude od tog auta...
    Al tu ima jako puno "AKO",tak da cekam prvo da Goran izvidi situaciju...
    Eto,nadam se da je to u redu,i da je situacija jasnijaClick here to enlarge

i vise nego u redu jer bi ga i ja i kristijan vjerojatno rascupali za dijelove,a tebi je vjerojatno vaznije da ostane u cijelosti pa ako uspijes izganjat papire da imas nesto posebno i unikatno u garazi,dvoristu ili di vec...Click here to enlarge
    get E30,get BBS RS,go low as possible
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Super Moderator
    mbad7's Avatar
    Automobil
    N / A
    Ime i prez.
    Mirko Badrov

Click here to enlarge Originally Posted by Rino Click here to enlarge
    i vise nego u redu jer bi ga i ja i kristijan vjerojatno rascupali za dijelove,a tebi je vjerojatno vaznije da ostane u cijelosti pa ako uspijes izganjat papire da imas nesto posebno i unikatno u garazi,dvoristu ili di vec...Click here to enlarge
    E vidis,a ja bi ga slago sebi,pa makar ga slozio pred penziju...
    A i M30b35 nađete iza svakog ćoškaClick here to enlarge

Vip BMW član
    Automobil
    N
    Ime i prez.
    NN

Click here to enlarge Originally Posted by mbad7 Click here to enlarge
    E vidis,a ja bi ga slago sebi,pa makar ga slozio pred penziju...
    A i M30b35 nađete iza svakog ćoškaClick here to enlarge
    ma znam lako se nadje...ali sicevi i zadnja klupa malo teze...Click here to enlarge

mene samo strah da je pregnjil,zato sam i mislio da bude za dijelove...Click here to enlarge
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

3.0 CS !!!!!!!!!! djzuka's Avatar
    Automobil
    E9 3.0 CS, 320/4A, E36
    Ime i prez.
    Danijel Janus

Click here to enlarge Originally Posted by Rino Click here to enlarge
    ma znam lako se nadje...ali sicevi i zadnja klupa malo teze...Click here to enlarge

mene samo strah da je pregnjil,zato sam i mislio da bude za dijelove...Click here to enlarge
    Tko trazi taj moze sve nac Click here to enlarge
    Govorim ti kao covjek koji je nasao E9, E24, E21 320 Automatik, E21 323i, E36 M3, BBS RS od 15 do 17 itd...
    Svi viču da nemogu nac neke stvari, a da se samo malo potrude bilo bi drugacije...
    A da sam se tek trudio kak se spada ko zna sto bi jos pronasao Click here to enlarge

Evo ak ti treba ista od E24 samo reci, imam za dijelove 635csi, ali i cijene su skladne ponudi na trzistu, znaci raritetne Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

Originally Posted by BimmerTHEPOET
    da li je ovo tema u kojoj se traži informacija o tržišnoj cijeni pojedinih modela ili još jedan u nizu napetih tema gdje se lovci hvale kolikog su jelena satrali

Vip BMW član
    Automobil
    N
    Ime i prez.
    NN

Click here to enlarge Originally Posted by djzuka Click here to enlarge
    Tko trazi taj moze sve nac Click here to enlarge
    Govorim ti kao covjek koji je nasao E9, E24, E21 320 Automatik, E21 323i, E36 M3, BBS RS od 15 do 17 itd...
    Svi viču da nemogu nac neke stvari, a da se samo malo potrude bilo bi drugacije...
    A da sam se tek trudio kak se spada ko zna sto bi jos pronasao Click here to enlarge

Evo ak ti treba ista od E24 samo reci, imam za dijelove 635csi, ali i cijene su skladne ponudi na trzistu, znaci raritetne Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    zuka ti si hodajuci oldtimer locatorClick here to enlargeClick here to enlarge...
    meni trenutno nis hitno ne treba od e24 nego mi se ovo cini ako dobra prilika za pocupat neke dijelove kao vec nije za sastavit u prvobitno stanje...Click here to enlarge

Taz the Devil Rogi's Avatar
    Automobil
    e30 325i 87 god,e30 323i 84.god
    Ime i prez.
    Igor Murkovic

ima svega svugdje....ljudi bi se zacudili...ako si dovoljno dugo u bmw svijetu svasta se moze naci...evo na primjer...isti ovakav e24 635csi iz 1977.god sa Hr urednim papirima...ali gnjio do boli i nekompletan...stoji bar 10.godina,covjek bi ga prodao ali trazi nebulozu za njega....tocnije 3000€..a to trazi iskljucivo zbog papira..a ima para ko kenje....jos k tome ima jedan auto koji takodjer stoji u improviziranoj garazi i propada...misevi pojeli sjedalo i neke zice...a auto ko nov...Merc 560SEC coupe...Click here to enlarge i za njega oce 10000€

znam di ima i jedan e9 3.0cs....za restauraciju i jedan 2002 turbo,pa jos jedan M635 stranac...mi ima toga kolko hoces.....Click here to enlarge sve se da naci,samo malo treba potraziti....Click here to enlargei imati pare...
    Prodaja rabljenih dijelova BMW
    0 9 8 / 5 1 9 - 7 8 6 Rogi-Igor

Srebrni BMW član Alex von Falkenhausen's Avatar
    Automobil
    2002 tii
    Ime i prez.
    Hrvoje Matić

Može li se dobit informacija di je taj i da li je na prodaju 2002 turbo i 3.0 cs? Nije valjda to cs od pokojnog I. Šerfezija? Isto tako pretpostavljam da znaš da li imaju papire?

Super Moderator
    mbad7's Avatar
    Automobil
    N / A
    Ime i prez.
    Mirko Badrov

Click here to enlarge Originally Posted by Alex von Falkenhausen Click here to enlarge
    Može li se dobit informacija di je taj i da li je na prodaju 2002 turbo i 3.0 cs? Nije valjda to cs od pokojnog I. Šerfezija? Isto tako pretpostavljam da znaš da li imaju papire?
    Pa da je htio rec di su,valjda bi napiso,ima tu i thread samo za to...
    Ja sam svojevremeno cuo da jedan CS propada negdje na Ksaverskoj,zatvoren u garazi,al ko to zna...
    Last edited by mbad7; 03-01-2010 at 19:02.

Kolekcionar e-28 fan's Avatar
    Automobil
    e-28(2.0,3.5),e-30 325,e38 740I,Z-750
    Ime i prez.
    Kristijan Murgić

Da nebi bilo,ja sam se samo šalioClick here to enlargeVidim kud ovo vodi,pa reko da se neko ne naljuti.Meni nije problem nać,pa mi se neda ni gurat.

SWAP garage

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)