bio sam kood mjesta di je bio auto ali nikog tamo a nisam htio ici gledat u dvoriste jel auto jos tamo
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
Mene rekla - kazala priče ne zanimaju, družim se sa ljudima koji imaju iste sklonosti kao ja prema tim starim autima zato sam na ovom forumu jer mislim da ima ljudi koji znaju podatke tipa auto to i to, vlasnik taj i taj, odlučia je prodat auto. Ja na primjer znam da Dražen Topić ima jedinog regularnog originalnog 2002 turba koji je bia na prostorima bivše države kojeg ne prodaje, e sad ako je neko u međuvremenu uveza takvo auto i prodaje ga ja za to ne znam ali me zanima. Isto tako znam da se prodaje 2800 cs u Splitu jer znam čovika i di je auto.
Ja nisam tip rekla kazala....vec neke informacije cuvam za svoju korist i korist svojih prijatelja....
ako mogu nekome pomoci oko necega pomoci cu,ali svakome po zaslugama...
ako mislite da znate apsolutno sve aute u Hrvatskoj...varate se...i mene svasta iznenadi...![]()
Prodaja rabljenih dijelova BMW
0 9 8 / 5 1 9 - 7 8 6 Rogi-Igor
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Al ja znam ko je otac Lukea Skywalkera,i bas ti necu rec![]()

DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks