javi se na 098-9968-714 kad dođete do slatine

javi se na 098-9968-714 kad dođete do slatine
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP

I sta bilo, tokom 10 godina se moze jedan auto prenjet, a on je jedan prenio svom sinu prije par mjeseci i sad moram trazit nekog drugog, sve se bojim da je to nemoguca misija ali optimizma nam ne nedostajetakodjer sam cuo da cim udjemo u EU nema carine, poreza, homologacije i slicnih gluposti koje treba obaviti da bi uvezli auto, znaci odes u DE kupis auto i dovezes ga tu potpuno legalno, odes u heinzlovu, rijesis papire i regas si pilu
Al tko ce to cekat, stari zapeo ko pastuh za kobilu
Btw dobili smo covjeka i cijena je 2000 eura al je reko da bi nesto sitno spustio ako smo kupci
Last edited by Josip_E30; 01-08-2010 at 20:06.

Nije bas cim udjemo u Eu,mora se to ipak malo cekati da postanemo punopravna i ravnopravna clanica a to cemo se malo ipak jos nacekati xD
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

ma svira ku..., nek ga proda tamo di je prijavljen za 2000 eura ili nesto sitno ispod.
imate krivi pristup kao kupci, ovakav pristup ste trebali imat.
auto u ovakvom stanju koji prakticki kupujete na nevidjeno ne vrijedi vise od 500 eura iz vise razloga:
1. je taj sto auto nema hr papire
2. sto stoji vani na otvorenom 5 god kako Goran kaze, a mozda i vise, vjerojatno je trul, te tko zna sto sve treba promjeniti da bi auto bio u voznom stanju i tehnicki ispravan
3. papiri se kao fol "ne mogu" tako lako rijesiti, odnosno auto treba biti u voznom stanju da bi se mogao uvesti, a ni to nije garancija da ce se moci uvest, a ako je sve ok, uvoz se procjenjuje po vrijednost kakav je u voznom stanju, a ne sada sto vam nosi veci trosak uvoza.
4. za 2000 eura u inozemstvu mozes naci isti potpuno ispravan, u voznom stanju, registriran, znaci bez ikakvih daljnih ulaganja.
5. sto njega boli ona stvar sto vi mislite s autom napraviti, odnosno uvesti ga postojece papire.
vi kao da trgujete u prodavateljevu korist, a ne svoju...
Wer später bremst bleibt länger schnell!
"The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental."
ljudi kakav je serija e24-orke....(mislim da je e24) viđam je po okolini Modrice...fora je sto je prosirena zadnji kraj i ima neki rep nazad koji se spaja sa prosirenjima,sva je neka van stabdarda,ima i neke naljepnice u cijelini po bokovima koliko sam vidio.auto je ko nov,vidi se da je oldi i cica ga neki vozi.
Nikako da ju ulovim na parkingu ali bas me zanima sta je to...nigdje na netu ne nađem takve sestice na slikama i sl......
get E30,get BBS RS,go low as possible
da,u pitanju je bio Koenig....TNX![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks