+ Reply to Thread
Page 4 of 15
FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 149

Thread: e24 635csi pitanje

Share/Bookmark
    kalkan
    Guest

Default Re: e24 635csi pitanje

tu bacate šestice u smeće, a ja nek godinama tražim okvire štop lampi, jel? Click here to enlarge

Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

Kapetan Kurshlus
    Automobil
    318i 91 touring
    Ime i prez.
    Marin G.

kakvo bacanje u smeće, "bude se to sredilo", "sentimentalna vrijednost" itdClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

STA SI JEOOO Jay P's Avatar
    Automobil
    Suzuki Swift
    Ime i prez.
    Josip Z Petrovic

ma kaj je najbolje auto uopce nije los, ima malo hrdze, ali je cijeli u liniji i ima originalne naljepnice sto bi znacilo da nije nigdje karambol

dobro pranje, par sati poliranja, "malo" limarije i voila, cak je i beli, to je sad u djiruClick here to enlarge

jedino sto ga je malo zahebanije uvest zbog godista, premlad je Click here to enlarge

Kapetan Kurshlus
    Automobil
    318i 91 touring
    Ime i prez.
    Marin G.

mislim da bi se mogao uvesti pod rijetku seriju preko nekog oldtimer kluba, bar sam tako čuo

Automobil
    Suzuki Swift
    Ime i prez.
    Josip Z Petrovic

Click here to enlarge Originally Posted by Bimmer Click here to enlarge
    mislim da bi se mogao uvesti pod rijetku seriju preko nekog oldtimer kluba, bar sam tako čuo

uz pismeno odobrenje ravnatelja centra za normizaciju
    ako se radi o raritetnom vozilu koje 6er sa svojih 40-ak tisuca proizvedenih nije, jedino ak prodje neko podmazivanje..

da je 30g star kao moj onda njegovo odobrenje nije potrebnoClick here to enlarge

C/P http://www.mreznica.hr/oldtimer/savjeti.asp
    ----
    Prilikom uvoza vozila (automobila ili motocikala) u RH nema ograničenja što se tiče starosti vozila. Jedini je uvjet da vozilo mora proći postupak homologacije. Prema Pravilniku o provođenju homolagacije vozila, homologacija se ne provodi za vozila muzejske vrijednosti kojima se smatraju vozila starija od 30 godina, te iznimno vozila kojima takav status odobri ravnatelj Zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo. Ovo posljednje odnosi se na vozila koja su raritetna, većinom sportski modeli, odnosno vozila koja se evidentno neće koristiti za redovitu vožnju, a mlađa su od 30 godina.

Prilikom postupka uvoza i kad vlasnik pronađe potencijalno vozilo, potrebno je od Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo, Zagreb, Avenija Vukovar 78, ishoditi izuzeće od provođenja homologacije vozila. Ono se izdaje na zahtjev kupca-uvoznika. U zahtjevu u kojem se treba pozvati na članak 16. st. 1. t. 3. Pravilnika o homologaciji treba navesti marku i tip, vrstu vozila, godinu proizvodnje i obvezno VIN oznaku (broj šasije). Uz zahtjev treba priložiti sliku tog vozila i kopiju prometne dozvole ili vlasničke knjižice. Ukoliko je vozilo staro 30 ili više godina, Zavod će izuzeće dostaviti vlasniku u kratkom roku (8 dana).
    ---

Kapetan Kurshlus
    Automobil
    318i 91 touring
    Ime i prez.
    Marin G.

onda bi ga trebalo kupiti pa napraviti uvoz za par godina, jer auto je stvarno rijetkost, rekao bi slobodno da je 50% istrulilo ili je u procesu truljenja, u što spadaju i zapljene, puno ih je i slupano, zadnji 6-er i jedini koji sam vidio u 5 godina na cesti je od kalkana(Click here to enlarge)

Automobil
    Suzuki Swift
    Ime i prez.
    Josip Z Petrovic

Click here to enlarge Originally Posted by Bimmer Click here to enlarge
    onda bi ga trebalo kupiti pa napraviti uvoz za par godina, jer auto je stvarno rijetkost, rekao bi slobodno da je 50% istrulilo ili je u procesu truljenja, u što spadaju i zapljene, puno ih je i slupano, zadnji 6-er i jedini koji sam vidio u 5 godina na cesti je od kalkana(Click here to enlarge)
    samo ja sam ih jedno 3-4 poslao u vjecna lovista, spilio u dijelove isl.Click here to enlarge

a ima ih jedno 10-ak da se voze po HR

Super Moderator
    mbad7's Avatar
    Automobil
    N / A
    Ime i prez.
    Mirko Badrov

A od kolege m20,ni traga ni glasa,da saznamo koje je kombinacija s "velikim bijelim"Click here to enlarge

turbo bmw član m20's Avatar
    Automobil
    e30 325i
    Ime i prez.
    goran beneš

Click here to enlarge Originally Posted by mbad7 Click here to enlarge
    A od kolege m20,ni traga ni glasa,da saznamo koje je kombinacija s "velikim bijelim"Click here to enlarge
    kolega je u velikom poslu ali nije zaboravioo na autic, sutra idem kod vlasnikove bake po broj moba od lika jer onaj koji sam dobio od susjeda di auto stoji ne radi, ko zna mozda je neka dobrostojeca baka pa se lakse dogovorimoClick here to enlargeClick here to enlarge

Super Moderator
    mbad7's Avatar
    Automobil
    N / A
    Ime i prez.
    Mirko Badrov

Click here to enlarge Originally Posted by m20 Click here to enlarge
    kolega je u velikom poslu ali nije zaboravioo na autic, sutra idem kod vlasnikove bake po broj moba od lika jer onaj koji sam dobio od susjeda di auto stoji ne radi, ko zna mozda je neka dobrostojeca baka pa se lakse dogovorimoClick here to enlargeClick here to enlarge
    SretnoClick here to enlarge

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)