Imao sam vise upita za ovaj manual pa sam si dao truda i skinuo ga sa e-mula i uploadao na rapid.
Nadam se da ce pomoci![]()
Manual je u pdf formatu i ima 26mb
http://rapidshare.com/files/3665623/...glish.rar.html

Imao sam vise upita za ovaj manual pa sam si dao truda i skinuo ga sa e-mula i uploadao na rapid.
Nadam se da ce pomoci![]()
Manual je u pdf formatu i ima 26mb
http://rapidshare.com/files/3665623/...glish.rar.html
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Originally Posted by BimmerTHEPOET
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ti si car
samoto je samo za redizajn modele....
![]()

Originally Posted by bmw528i
kaj ti nemoze pomoc bar u nekim stvarima? ovo je jedini kaj sam nasao na netu
![]()
ma može naravno...Hvala u svakom slučaju

Originally Posted by bmw528i
Cim nadjem jos nesto stavljam, trenutno sam u fazi trazenja stvari za E46 pa ak naletim
![]()
Hvala Lega![]()
Evo još jedna korisna stranica za sve vlasnike bmw E-39 i one koji če to postati u bližoj budučnosti.Ima puno korisnih informacija i možete nači puno primjera sitnih kvarova koje i sami možete popravit. Gerchy E-39 napišete na Google i otvorit če vam se Gerchyjeva stran lasnikov serije 5 (E-39).Sadržaj je na SLO.jeziku.
Ima li di el. sheme za E39 (Bentley Service Manual Vol. 2)? Ja nisam uspio pronać...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks