Ima ko kakvu shemu za dobit popust na novog 1era 116i Advantage?
Ima ko kakvu shemu za dobit popust na novog 1era 116i Advantage?
Zar nije 118i najslabiji advantage?
Teško ces naci shemu za popust na normalan auto, jedino ako je na lageru nekakav neopremljen carmine red 120d, za to mozes dobiti popust, ali za slabije benzince treba žicati 3%, 5% je vec lutrija. Ja sam užicao 5% za talk bijeli 116i, ali je oprema bila strahovito loše odabrana. Imao je plastični volan kao u yuga, ratkape i sjedala s manje oslonca nego školske stolice, ali zato el. namještena što košta još cca. 1500eur, park distance cca. 1000 Eur itd, jedino bi prihvatio klimu, ali opet ne manualnu vec automatsku + 116i navodno ne moze biti advantage u seriji vec treba nadoplatiti oko 1200 Eur (dobijes klimu i jos neke sitnice), a ovaj je imao samo klimu od cca. 1300eur, e, imao je šiber od 1500Eur. Sveukupno preko 200k kn, a mislim da je to previše za 116i s čijim performansama sigurno ne bi bio zadovoljan s obzirom na cijenu, a kad već ide ta para dao bi jos koju tisucu za motor i opremu po guštu (m paket).
ma odustao sam opcenito od kupnje nove kante, nemam za ono sta hocu onda mi je glupo uzimat nesto bezveze...
Mislim da bi vecina ljudi ipak prije kupila novo da se ima sa cim...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks