Planiram uzeti ovaj model dok se skupi lova.
Sta mislite o njemu? Da li ga je neko mozda probao vozit?
Inace, uzeo bi ga s automatskim mjenjacem (zena nece vozit s rucnim), a i meni vise pase posto i sad vozim automatika, pa sam navikao.
Planiram uzeti ovaj model dok se skupi lova.
Sta mislite o njemu? Da li ga je neko mozda probao vozit?
Inace, uzeo bi ga s automatskim mjenjacem (zena nece vozit s rucnim), a i meni vise pase posto i sad vozim automatika, pa sam navikao.
Auto je super ali mislim da je cijena malo prepaprena...
Mali BMW, ali vrlo velik po uzitku u voznji. Snazan motor u kombinaciji s brzim automatskim mjenjacem omogucava izuzetno bezbriznu i opustenu brzu voznju, a potrosnja ostaje suzdrzana dok god se auto ne cijedi do ubera. Mislim da se s 12-13 litara moze proci, a da se bude brzi od vecine prometala, a i plin se moze ugraditi. Auto koji je dosta skup, da, ali isto tako ima 265 KS, sve kvalitete koje jedan BMW ima (osim sto nije limuzina odnosno coupe u nekoj tradicionalnoj BMW maniri), po mogucnosti je dobro opremljen i kao nov prvih par godina bi trebao biti vrlo zahvalan za odrzavanje, dakle redoviti servisi i to je to. S nekom lijepom opremom tipa xenon, kozna sportska sjedala, dobar audio sustav, taj automatski mjenjac i sitnice, sigurno kosta oko 45.000 eura sto je fakat puno. Ako se ima, zasto ne, a ako se razmislja racionalno, mozda uzeti u obzir da u prve dvije godine dosta gubi na cijeni pa potraziti u Njemackoj?
Da, sve je to tocno ali kod nas za toliki novac mozes uzet i 1era coupe koje je atraktivniji i sve a isto tako leti u voznji... - sve je to stvar ukusa i financija
Dobro kazes, ali ja bi najradje uzeo novog, jer je dosad svaki moj auto bio polovni, pa bi sad radje i pricekao dok ne skupim, ali da dobijem auto koji nitko nije vozio i opremu koju ja zelim.
O plinu nebi razmisljao, jer ga sad imam u autu, i stalno neki problemi, pa nebi htio prckati po novom motoru, koji ionako u startu trosi bar 30% manje nego ovaj koji sad vozim, pa mi dodje skoro na isto. A ionako vozim od 10-12.000 km godisnje pa se bas i nebi previse isplatilo...
Razmisljao sam ja i o 135i , autic je stvarno super, ali cijena je stvarno visoka, ima samo dvoje vrata i mali gepek, a ja imam troje djece...
Last edited by DROBI; 15-06-2008 at 23:50.
Pa da, uz toliko kilometrazu ti nije potreban plin, a i poseban je gust kad biras boju, opremu i sve.
Evo malo sam gledao kako bi izgledala neka pametna, a opet zanimljiva konfiguracija:
33.200 € 130i 5-turer
2.270 € automatski mjenjac
1.990 € paket dynamic+comfort (sportska sjedala, sportski volan, sportsko podvozje, aluminij lajsne iznutra, straznji PDC, tempomat, MLF volan, senzor kise i svjetla, 17" naplaci 205/50, paket svjetala, unutarnji retrovizor s automatskim zasjenjenjem)
110 € tipke za promjenu brzina na volanu
270 € elektricno sklopivi i grijani vanjski retrovizori
80 € zastita od sunca na prednjem staklu
50 € drzac za casu
170 € naslon za ruku sprijeda
310 € lumbalna potpora u naslonu prednjih sjedala, namjestiva elektricno
300 € pranje farova
610 € xenon farovi
620 € automatska klima
240 € radio BMW professional
200 € unutarnji pokrov krova antracit boje
450 € sjedala u kombinaciji koze i tkanine
610 € metalik boja
0 € bez oznake modela
na poklon tepisi
41.480 € + PDV = 50.605 €
![]()
Imao sam priliku voziti 118i-a i stvarno dobro ide, pravi mali autic za grad. ima sportskog duha i dosta komforta za duze voznje, 1,8 motor je bio sasvim solidan, onda ne triban govorit o 3.0
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
50 000e! svakako neki polovan, mozda peticu staru koju godinu?!
Svakako da je poseban uzitak individualizirat auto... No, ja sam misljenja da 1er bas nije naj naj za neke obiteljske potrebe i sl...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks