fala drug....
fala drug....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
nisam ja mislio uopce polirati rub felge vec se samo rijesiti ovih ogrebotina?dakle za to mi je potrebno samo turpija?ili isto smirgl?i jos jedno pitanje, ako predjem samo preko dvije felge s turpijom a ove druge dvije koje su bez ogrebotina ne, koliko ce se onda primjetiti razlika među felgama, tj između ovih koje sam turpijo i ove koje su original rađene?
" border="0" />
Ovaj drugi filmic bez skidanja gume mi se cini puno prihvatljivijim rjesenjem s obzirom da vec nema laka na felgi![]()

s čime vi polirate felge.... ja sam svoje polirao pastom pa nisam prezadovoljan. navodno bi moglo bolje se sjajit kad bi s onom plavom kredom ih polirao. kako se radi s tom kredom? navodno ide kreda u kombinaciji s filcom... neka mi neko pojasni molim ljepo![]()
Kupi 3M pastu Mag & Aluminium Polish i vidjet ces kako se rub felge sjaji nakon samo par poteza krpom.

nemam ruba ja, imam samo krakove polirane
Prilikom balansiranja, majstor je skinuo naljepljene utege i s jedne felge s ljepilom je povukao i lak, a ispod ostao špric-kit sive boje. I šta ću sad?
Sto se tice odrzavanja poliranih felgi nije nikakav problem,ja imam ispolirane cijele 18-ke amg na okasu vec 6 godina.Ja svoje odrzavam sa bijelom i plavom kredom za inox,prvo ih ispoliram s bijelom kredom i grubljim nastavkom za poliranje ,kad to odradim uzmem nitro razrjedjivac i ocistim felgu zatim fini nastavak za poliranje i plavu kredu za zavrsni visoki sjaj i budu gotov kao chrom.Dovoljno ih dva puta prepolirat ako se ne voze zimi da budu u punom sjaju![]()
Za vikend sam kumu pomagao raditi rubove na RM-icama i predlozio sam mu ovu metodu. Mogu reci da bolesno dobro djeluje. Moj savjet je da se zadrzite na papiru P60 ili P80 koliko god dugo mozete jer jedino tako ce te izvuci dublje ogrebotine, ostecenja i oksidaciju sto je usla ispod laka. Cak papir P60 i P80 rade puno bolje s vodom iako nisu vodobrusni. Ostali papir koristite onoliko dugo dok ne pocne kliziti po felgi bez ikakvog otpora i prestane proizvoditi zvuk.
Vrlo zanimljivo ste to odradili. Sad i ja razmišljam da to napravim svojim felgama![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks