Mudra odluka, da je moj ne bi ga ni ja prodavao.
Mudra odluka, da je moj ne bi ga ni ja prodavao.
br 7 jos nije prodam, koliko znam.
a da imam cabria prodo bi ga i kupio coupea :wub
Last edited by m3 power; 06-09-2010 at 17:19.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
znaci aktualan popis m3 e30 u Hrvatskoj
1. karin vise nije zuti nego bjeli aka. zuco
2. krapina isto nije vise DS nego bijeli
3. sivi iz splita
4. cabrio crni split
5. crveni split
6. bimmerov DS
7. novigrad istarski, plavi, bijele bbs
8. karin DS izgoren
9. crni ds od vlasnika auto krese u zg
10. urbana legenda da je u samoboru sivi s velikim bmw znakom na haubi.
dakle u broju 10 je razlika, ovaj splitski na zg rege je upravo taj o kojm pricam par postova gore. dakle rjesen je jos jedna misteri. i ovo je konacan popis svih poznatih i legalinh m3 e30 u hrvata. za bih e30 m3 mozete otvorit posebnu temu.
1.
2.
to je taj isti auto samo je bjeli i trenutno je na prodaju 40k€
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. nema slike, a mozda nema ni auta![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Crveni iz splita je dugo stajao u makarskoj ispred srednje skole,sjecam ga se jos dok sam isao u srednju skolu. Dok je bio u makarskoj bio je u dosta dobrom stanju,svaki sam ga dan gledao ali jbg tad sam govorio svojima da ga uzmu ali kao svaki roditelj (STA CE TI TO,NIJE TO ZA TEBE) Nadam se da je u dobrim rukama i da je u dobrom stanju!
novigradski je u BiH
get E30,get BBS RS,go low as possible
dok sam ja bio mulac u rijeci je bio jedan žuti m3 svake nedelje je stajao u opatiji na slatini
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
drago mi je da je![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks