evo malo slika doduse losih i zbog ambijenta i prljavog vozila a takodjer i zbog slikanja mobitelom bla bla..
uglavnom borbet E 9x16 sve 4 sa novim toyo T1R gumama...
uzivajte
![]()
Meni jedna od boljih kocki na forumu...
koja je dimenzija guma navučena??
Last edited by dijabola; 29-09-2010 at 20:51.
215/40
jako dobro izgleda...svaka čast![]()
Brutal Money Waster
Samo da je malo et veci naprijed...inace za 5!
-kombi prijevoz
-montažne kuće
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-fotografiranje, vjenčanja...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
zasto veci et? ovako je sve onako kako mi odgovara jer nevolim da to previse strsi okolo..
kad se spusti jos za 3cm na prednjem kraju i 2cm nazad bit ce bas OK
a imam distancere od 1.5 i 2 cm sa sarafima ali necu da montiram jer mi nije bas po gustu kad se razvali ko pregazena zabetina![]()
goran je vjerojatno mislio da je prednji točak malo unutra...veći ET točak bježi unutrana kocku nemože naprijed 9 J a da je ET veći od 15
![]()
Brutal Money Waster
a to nisam ga skuzio sta veli![]()
varas se kolega na ovoj kocki je 9x16 et 30jer je ix i ima izbacenije glavcine bla bla uglavnom et 30 bez distancera i nidje ne dira ni pod najvecim opterecenjem po krivinama i slicno
drug,izgleda jebeno![]()
get E30,get BBS RS,go low as possible
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks