Najbolje ti je nove farove kupit i složit ih u crno, tako je najlakše. Stare rastavit i sastavit natrag teško, ne bi bile kao prije. Novo je nekorišteno.![]()
Najbolje ti je nove farove kupit i složit ih u crno, tako je najlakše. Stare rastavit i sastavit natrag teško, ne bi bile kao prije. Novo je nekorišteno.![]()
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Zbog hrđe na starima me brinu, kužiš? Pitanje je dal će poslije ulazit voda il ne?
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Krasno!
Dobro ti Drobi kaze,kako god okrenes lampe moras rastavit,tako da ne razumijem kupovanje novih!Ako su stare i pustale to se sanira i sve pet!
probao sam rastavit jedan far koji sam imao viška grijanjem u pećnici i nije baš kako se prića,teško se staklo odvaja...probao sam sa tankim odvijaćem i ne ide lagano,bio je više od 5min u pećnici na 250 stupnjeva...čak sam malo i potrgao onu plastiku oko stakla...
ma i ona se zagrijala...drugi puta ću probat još grijat sa fenom kad ih izvadim van...
jedno pitanje jeli to moze na bosch-ova svjetla
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks