A ove križeve sam uzeo od djzuke,na cnc stroju izrezani,ne isplati se izrezivat ovi legnu odma.
A ove križeve sam uzeo od djzuke,na cnc stroju izrezani,ne isplati se izrezivat ovi legnu odma.
Last edited by -Jelko-; 07-03-2010 at 19:17.
maglenke su same po sebi tamnije i nema potrebe za zatamnjivanje istih, kod FL maglemki,l a ako ih iz nekog razloga i hoćete zatamnit, onda to nema nikakve veze sa načinom zatamanjivanja kao kod farova... a žmigavci, da ima prozirnih i smoked, što nije isto, znači, ak staviš prozirni žmigavac, nećete dobit smoked varijantu...
Last edited by DROBI; 07-03-2010 at 21:23.
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
a šta bi trebalo još napravit da se dobije smoked žmigavac...
u prozirni staviti zutu sijalicu a a sjajni deo pofarbati u crni mat
Last edited by Suki; 08-03-2010 at 10:56.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sto pa nije 1000w sijalica zmigavca....ako je plastika na kojoj je sjaj za refleksiju crne boje onda se sjaj moze ismirglati....
I to što kažeš...![]()
dobili ste sve informacije vezane uz izradnju hella black lampi, o čemu i je thread, tako da ću ja ovo lagano lockat...
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks