Idu na auto cim jebena zima prodje, da ih sol ne pojede....felge su 15'
vezni lim imas u ANET-U
www.anet.hr
Idu na auto cim jebena zima prodje, da ih sol ne pojede....felge su 15'
vezni lim imas u ANET-U
www.anet.hr
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
al ce da sjaje na kocki necu ni ja svoje prije proljeca nabacivati treba sad skrpiti za kakve nove gumice i rubove srediti nece kocka ix da primi 9x16 et 11 i 8x16 et4 pod svoje rubove pa to treba razvuci na knap da bude![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
felge su perverzija to i zasluzuje mjesto u sobisvaka cast kocka ce sjati punom snagom nema ljepse felge za kockaru
a marac je to slozio perverzno steta ih prljati![]()
-kombi prijevoz
-montažne kuće
-fotografiranje, vjenčanja...
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
Bolesno dobro!![]()
svaka ti dala![]()

ove BBS-ice su prejebene...
hocu i ja jedne takve....
![]()
Last edited by DROBI; 17-03-2010 at 11:25.
Svaka cast za felge! a vidio sam onaj zavareni differencijal i zelim samo rec da ono je vario neko jako nesposoban ili netko ko nije htijeo da ti traje! u svakom slucaju katastrofa...jer kvalitetno zavareni diferencijal nebis strgao ni da imaš 500ks
318is Evolution

Jel taj vezni lim zamjenski ili original? Imam E30 84.g. i htio bi staviti vezni lim od novije pa..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks