da,nebvi smjeo strgat var...a ostali dijelovi su nesto drugo....
da,nebvi smjeo strgat var...a ostali dijelovi su nesto drugo....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kad mu jebes mamu po driftovima mora krepat...ako nece puc var, puknu zupčanici..isto je...nije vječan ko recimo spera sa povećanim lockom...
zamjenski...www.anet.hr
daj ba ugrijalo je montiraj te tockove da vidimo kako stoje![]()
a jes koji sam ja lozionicar govorim tebi da montiras a moje isto pod krevetom stojei mene gume muče
btw. koje gume kupujes ? i kakva je cijena recimo 215/40/16 i 195/45/16 neka srednja klasa netreba nista extra nisam pilot![]()
GY F1 GSD3 86W 99,60 eur
GY F1 GSD3 84V XL 75,83
eto copy paste sa furlana...
-kombi prijevoz
-montažne kuće
-fotografiranje, vjenčanja...
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
Po tvom govoru i razmisljanju vidim da nis na autu ne radis ti i da vijerujes svemu sta ti drugi utupe u glavu...onaj differencijal niste se ni potrudili izvuc iz kucista nego otvorili poklopac i poceli varit!! Zavario sam ih dovoljno pa znam, inace sam odvozao kocku nekih 15.000km sa varenim i prodao sam taj diff...onaj sto je kupio se jos vozi sa njim! upravo taj najkraci omjer u malom kucistu 4.27! A sto se tice spere...ona ti se nece nikad razbit jer ce prije proklizit lamela nego nesto puknut...samo jednu prednost ces dobit sa šperom a to je da nece ti lupati više tako jako kao sa zavareni...a to je vijerovatno tebi cilj da te ekipa ne pita vise dok se parkiraš "A kaj ti to lupa" i tako to...znaj da nece baš u svim slucajima uvijek biti tako efikasno kao sa zavarenim!
318is Evolution
Po mom govoru i razmisljanju nemozes nista zakljucit jer me ne poznajes, slozio sam puno auta pocevsi sa "ficom" pa golfovi , bmw-i i ostalo i vecinu stvari sam radio zajedno sa svojim frendom Dariom mehanicarom koji mi je i dan danas prateca ekipa, što se tiče diffa nitko ga od nas nije vario nego su to radili ljudi koji su bravari i rade taj poso 30 god, ja platim i vozim...a mozes ti po cesti vozit zavaren diff i 10 godina, ali na driftu bogami neces....ako nece popucat varovi, otic ce zubi ili lezajevi ili neki kurac...tako manje bitno, uglavnom jedno je sigurno..špera sa povećanim lockom je zakon ali to i košta do 500€, zna Kara i sam jer je platio toliko za svoje...
Auto je stvarno lijepo složen do zadnjeg komada, svako jutro ga viđam parkiranog u Zagrebačkoj. Gledao sam slike i stvarno si lijepi posao obavio sa svojim dečkima! Još samo BBS da staviš i to je to! Samo naprijed!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks