+ Reply to Thread
Page 15 of 27
FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 141 to 150 of 263

Thread: E30 318i => 328i project=> S50b30=>M62b44

Share/Bookmark
    a.k.a Tata Mata Suki's Avatar
    Automobil
    e30 2,5 Tournig aka Mamojebac
    Ime i prez.
    Sukara Branislav-Suki

Default Re: E30 318i => 328i project

da,nebvi smjeo strgat var...a ostali dijelovi su nesto drugo....

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    name="allowFullScreen" value="true">To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" flashvars="xml_url=
    509;77944B;5498F4;ACACAC;46977;0;46977;30" width="410" height="100" bgcolor="#FFFFFF">

BMW FAN Foler's Avatar
    Automobil
    Bmw M5 e39, E30 M62b44 drift edizione
    Ime i prez.
    Dario Skoko

Click here to enlarge Originally Posted by SharckBoy Click here to enlarge
    Svaka cast za felge! a vidio sam onaj zavareni differencijal i zelim samo rec da ono je vario neko jako nesposoban ili netko ko nije htijeo da ti traje! u svakom slucaju katastrofa...jer kvalitetno zavareni diferencijal nebis strgao ni da imaš 500ks
    Kad mu jebes mamu po driftovima mora krepat...ako nece puc var, puknu zupčanici..isto je...nije vječan ko recimo spera sa povećanim lockom...

Click here to enlarge Originally Posted by Josip_E30 Click here to enlarge
    Jel taj vezni lim zamjenski ili original? Imam E30 84.g. i htio bi staviti vezni lim od novije pa..
    zamjenski...www.anet.hr

http://www.bimmerfans.for bmwscaner's Avatar
    Automobil
    BMW e30 325 ix
    Ime i prez.
    marko primorac

daj ba ugrijalo je montiraj te tockove da vidimo kako stoje Click here to enlarge

BMW FAN Foler's Avatar
    Automobil
    Ime i prez.
    Dario Skoko

Click here to enlarge Originally Posted by bmwscaner Click here to enlarge
    daj ba ugrijalo je montiraj te tockove da vidimo kako stoje Click here to enlarge
    Cekaj malo Click here to enlarge kud ti se zuri, jos par dana da nebi opet neka snjezina odnekud dosla, a i moram otic u Slo po nove gume

http://www.bimmerfans.for bmwscaner's Avatar
    Automobil
    BMW e30 325 ix
    Ime i prez.
    marko primorac

a jes koji sam ja lozionicar govorim tebi da montiras a moje isto pod krevetom stoje Click here to enlarge i mene gume muče
    btw. koje gume kupujes ? i kakva je cijena recimo 215/40/16 i 195/45/16 neka srednja klasa netreba nista extra nisam pilot Click here to enlarge

Administrator goran525's Avatar
    Automobil
    e39 525d, e30 M3-V8
    Ime i prez.
    Goran Šorak

GY F1 GSD3 86W 99,60 eur

GY F1 GSD3 84V XL 75,83

eto copy paste sa furlana...
    -kombi prijevoz
    -montažne kuće

-fotografiranje, vjenčanja...

JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU

Zlatni BMW član SharckBoy's Avatar
    Automobil
    e36 318is Coupe
    Ime i prez.
    Antonio Gergeta

Po tvom govoru i razmisljanju vidim da nis na autu ne radis ti i da vijerujes svemu sta ti drugi utupe u glavu...onaj differencijal niste se ni potrudili izvuc iz kucista nego otvorili poklopac i poceli varit!! Zavario sam ih dovoljno pa znam, inace sam odvozao kocku nekih 15.000km sa varenim i prodao sam taj diff...onaj sto je kupio se jos vozi sa njim! upravo taj najkraci omjer u malom kucistu 4.27! A sto se tice spere...ona ti se nece nikad razbit jer ce prije proklizit lamela nego nesto puknut...samo jednu prednost ces dobit sa šperom a to je da nece ti lupati više tako jako kao sa zavareni...a to je vijerovatno tebi cilj da te ekipa ne pita vise dok se parkiraš "A kaj ti to lupa" i tako to...znaj da nece baš u svim slucajima uvijek biti tako efikasno kao sa zavarenim!
    318is Evolution

BMW FAN Foler's Avatar
    Automobil
    Ime i prez.
    Dario Skoko

Click here to enlarge Originally Posted by SharckBoy Click here to enlarge
    Po tvom govoru i razmisljanju vidim da nis na autu ne radis ti i da vijerujes svemu sta ti drugi utupe u glavu...onaj differencijal niste se ni potrudili izvuc iz kucista nego otvorili poklopac i poceli varit!! Zavario sam ih dovoljno pa znam, inace sam odvozao kocku nekih 15.000km sa varenim i prodao sam taj diff...onaj sto je kupio se jos vozi sa njim! upravo taj najkraci omjer u malom kucistu 4.27! A sto se tice spere...ona ti se nece nikad razbit jer ce prije proklizit lamela nego nesto puknut...samo jednu prednost ces dobit sa šperom a to je da nece ti lupati više tako jako kao sa zavareni...a to je vijerovatno tebi cilj da te ekipa ne pita vise dok se parkiraš "A kaj ti to lupa" i tako to...znaj da nece baš u svim slucajima uvijek biti tako efikasno kao sa zavarenim!
    Po mom govoru i razmisljanju nemozes nista zakljucit jer me ne poznajes, slozio sam puno auta pocevsi sa "ficom" pa golfovi , bmw-i i ostalo i vecinu stvari sam radio zajedno sa svojim frendom Dariom mehanicarom koji mi je i dan danas prateca ekipa, što se tiče diffa nitko ga od nas nije vario nego su to radili ljudi koji su bravari i rade taj poso 30 god, ja platim i vozim...a mozes ti po cesti vozit zavaren diff i 10 godina, ali na driftu bogami neces....ako nece popucat varovi, otic ce zubi ili lezajevi ili neki kurac...tako manje bitno, uglavnom jedno je sigurno..špera sa povećanim lockom je zakon ali to i košta do 500€, zna Kara i sam jer je platio toliko za svoje...

Banned
    Automobil
    N/A
    Ime i prez.
    N/A

Auto je stvarno lijepo složen do zadnjeg komada, svako jutro ga viđam parkiranog u Zagrebačkoj. Gledao sam slike i stvarno si lijepi posao obavio sa svojim dečkima! Još samo BBS da staviš i to je to! Samo naprijed!

Vip BMW član nordicman's Avatar
    Automobil
    BMW E30 m10
    Ime i prez.
    Vlatko Bičvić

Click here to enlarge Originally Posted by Foler Click here to enlarge
    Po mom govoru i razmisljanju nemozes nista zakljucit jer me ne poznajes, slozio sam puno auta pocevsi sa "ficom" pa golfovi , bmw-i i ostalo i vecinu stvari sam radio zajedno sa svojim frendom Dariom mehanicarom koji mi je i dan danas prateca ekipa, što se tiče diffa nitko ga od nas nije vario nego su to radili ljudi koji su bravari i rade taj poso 30 god, ja platim i vozim...a mozes ti po cesti vozit zavaren diff i 10 godina, ali na driftu bogami neces....ako nece popucat varovi, otic ce zubi ili lezajevi ili neki kurac...tako manje bitno, uglavnom jedno je sigurno..špera sa povećanim lockom je zakon ali to i košta do 500€, zna Kara i sam jer je platio toliko za svoje...

istina! jedno je na cesti,drugo na pisti...doduše ja sam svoj zavareni sjebo i na cesti Click here to enlarge Click here to enlarge majstor jel Click here to enlarge Click here to enlarge..meni su zupci otišli u k...
    Brutal Money Waster

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)