koliko će te ispast lakiranje i gdje ćeš to raditi...ja se isto planiram akciju pa me anima koliko slavuja treba pripremiti
koliko će te ispast lakiranje i gdje ćeš to raditi...ja se isto planiram akciju pa me anima koliko slavuja treba pripremiti
Lakiranje imam djabe jer to radim kod frendova s kojima sam odrastao..plaćam samo materijal..
Stigla opletena crijeva.
slijedeci tjedan radovi:
- Nova opletena crijeva
- Ugradnja hidro ručne
- Novo kočiono ulje
- Powerflex seleni (u dolasku)
- Eibach anti roll (u dolasku)
- Samoventilirajući diskovi prednji i pločice
- Zadnji diskovi i pločice
- Špur i zatur
![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Čestitke na kockanu!
Valjda će i neka kava past! (Pera-"trener Klaić" me stalno fuka na kavu)![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
Čestitke,auto viđen na zagrebačkoj danas.![]()
Svaka cast na radovima!I ja ga vidio na Zagrebackoj danas,a pretpostavljam da je i ona srebrna ljepotica preko puta u tvom vlasnistvu!
Dosao je konacno .Anti roll Eibach
Dosli takodjer i seleni (fala Diaz)..sad konacno imam sve za ovjes..vrijeme je da zadnji most ide gore..
neki dan smo meho Dario i ja razradjivali čeljusti zadnjeg mosta i prednje za samoventilirajuce diskove
Klipici su kao novi..
Da nebi bilo priprema se i dodatna oprema kao i auto pred lakiranje
![]()

gdje si kupio anti rol kit i koliko nafci
jer i ja bi uzimo tako nesto![]()
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
A di si uzeo Powerflex i koliko te to ispalo ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks